Έτοιμη η Κύπρος για τον αποψινό αγώνα με την Εθνική μας - Δηλώσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμη η Κύπρος για τον αποψινό αγώνα με την Εθνική μας - Δηλώσεις

Την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε και η Εθνική Κύπρου με προπόνηση στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ανδρέας Ανδρέου, καθώς και αθλητές της ομάδας μίλησαν για την αυριανή αναμέτρηση με τον πρώην τερματοφύλακα του Διομήδη Χριστόφορο Νούγκοβιτς να επισημαίνει ότι θα ακουστεί μια φορά ο Εθνικός μας ύμνος.

Ανδρέας Ανδρέου (Ομοσπονδιακός Κύπρου): «Έως τώρα δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος. Θέλουμε
αύριο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να κλείσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας. Είδαμε στον όμιλο ότι ακόμα δεν είμαστε για υψηλού επιπέδου αγώνες. Στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά όταν ερχόταν η πίεση δεν αντέχαμε. Υπάρχουν δικαιολογίες, όπως το πρωτάθλημα που είναι γνωστό ότι είναι χαμηλής δυναμικότητας, ενώ δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις ταχύτητες. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και στα επόμενα επίσημα παιχνίδια να είμαστε καλύτεροι».

Βασίλης Δημοσθένους (πίβοτ Εθνικής Κύπρου): «Είναι πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια με τα αδέρφια μας τους Έλληνες. Το έχουμε καημό να κερδίσουμε μια φορά την Εθνική Ελλάδος και θα τα δώσουμε όλα».

Ανδρέας Γεωργίου (δεξιός εξτρέμ Εθνικής Κύπρου): «Η Ελλάδα έχει πάρει ήδη πέντε βαθμούς στον όμιλο, είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να έχει νεανικό σύνολο, αλλά τρέχουν και έχουν όρεξη. Πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους, αν τα καταφέρουμε θα ελπίζουμε σε κάτι καλό».

Ανδρέας Μαρκίδης (πίβοτ Εθνικής Κύπρου): «Ο στόχος δεν ήταν να διεκδικήσουμε τη νίκη μόνο στο τελευταίο ματς, αλλά να πάρουμε δύο θετικά αποτελέσματα στην έδρα μας. Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο που είναι η Ελλάδα, αλλά έχει να κάνει με εμάς. Σε όλη την διοργάνωση αδικήσαμε τους εαυτούς μας, σίγουρα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».

Χριστόφορος Νούγκοβιτς (τερματοφύλακας Εθνικής Κύπρου): «Είναι το τελευταίο ματς για όλους. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, όπως και η Ελλάδα. Η Ελλάδα έδειξε με Λετονία και Ουκρανία ότι είναι σε καλό δρόμο και έχει μέλλον. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό. Για άλλη μια φορά θα πω ότι νιώθουμε περηφάνια που θα ακουστεί μια φορά ο Εθνικός μας ύμνος».

No comments