Αυλαία στη Λευκωσία για την ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυλαία στη Λευκωσία για την ανδρών

Να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2017 θέλει η Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει το απόγευμα στις 17:00 την Κύπρο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης στη Λευκωσία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει σαν στόχο την 2η θέση του ομίλου και θα τα καταφέρει με νίκη στο αυριανό ματς και αν ηττηθεί η Ουκρανία από την Λετονία εκτός έδρας.

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες) 1. Λετονία 9, 2. Ουκρανία 6, 3. Ελλάδα 5, 4. Κύπρος 0

Δηλώσεις

Χάρης Μάλλιος (πλέι μέικερ Εθνικής): «Δεν πρέπει να χαλάσουμε αύριο την καλή εικόνα που έχουμε χτίσει στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την 2η θέση γιατί ακόμα και αυτή παίζει τον ρόλο της. Πρέπει να επενδύσουμε και να χτίσουμε πάνω στις τελευταίες εμφανίσεις μας και στα αποτελέσματα που είχαμε».

Πέτρος Μπουκοβίνας (τερματοφύλακας Εθνικής): «Μετά την καλή εμφάνιση με την Λετονία πρέπει να είμαστε σοβαροί για να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι από αυτά τα προκριματικά. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό γιατί δείξαμε ότι μπορούσαμε κάτι καλύτερο στον όμιλο. Η Κύπρος είναι καλή ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα της δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος».

Λευτέρης Κρεμαστιώτης (αριστερός εξτρέμ Εθνικής): «Πρέπει να προσέξουμε πολύ την άμυνα μας και να βγούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό. Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους».

Τάσος Δέσπος (αριστερός ίντερ Εθνικής): «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, η Κύπρος είναι πάντα μαχητική. Στον όμιλο έχουμε κάνει καλά αποτελέσματα. Μπορεί να μην πήραμε την πρόκριση, αλλά δεν τα παρατάμε σε καμία περίπτωση. Θα παίξουμε και το τελευταίο παιχνίδι στο 100%».

*Το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ θα σας μεταφέρει την διακύμανση της αναμέτρησης (https://twitter.com/HellenicHandbal), αφού μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΧ για live streaming.

No comments