Ολοκληρώθηκε το KIKLOPAKI 2015 (εικ.) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε το KIKLOPAKI 2015 (εικ.)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για μία ακόμη χρονιά το τουρνουά χάντμπολ under 16, KIKLOPAKI 2015, όπου βρήκε νικήτρια την βουλγαρική ομάδα Μπέκι Γκάμπροβο, η οποία επικράτησε στον μεγάλο τελικό σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι του Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 25-24, με την ελληνική ομάδα να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Τρίτο στην κατάταξη αναδείχθηκε το Χάσκοβο, καθώς κέρδισε στον μικρό τελικό με 15-13 τη Δράμα ’86, η οποία τερμάτισε τέταρτη, ενώ σπουδαία αναμέτρηση έγινε για την πέμπτη θέση με την Προσοτσάνη να τα καταφέρνει τελικά, μιας και επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι, 16-16 η κανονική διάρκεια, των διοργανωτών Κυκλώπων, που έφτασαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά το πρώτο ματς χρονικά της τελευταίας ημέρας ο Φέρωνας κατέκτησε την έβδομη θέση, κερδίζοντας 16-14 τον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν όγδοοι την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων είχαμε την τελετή λήξης και τις απονομές στο κλειστό
“Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα τιμήθηκε η νικήτρια ομάδα του τουρνουά Μπέκι Γκάμπροβο, παραλαμβάνοντας το κύπελλο, όμως υπήρξαν και οι βραβεύσεις για την καλύτερη επτάδα, καθώς και για τις mvp της διοργάνωσης, όπου ισοβάθμησαν η Νικολίνα Κεπεσίδου των Κυκλώπων και η Ελένη Νικολαΐδου του Αρίωνα.

Αναλυτικά οι πολυτιμότερες παίκτριες σε όλες τις θέσεις στο KIKLOPAKI 2015:

Αριστερό Εξτρέμ: Παναγιώτα Παπαδοπούλου (Αρίων Πτολεμαΐδας)
Αριστερό Ίντερ: Πέτροβα (Χάσκοβο)
Πλέι Μέικερ: Νικολίνα Κεπεσίδου (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης)
Πίβοτ: Κρανιώτα (Δράμα ’86)
Δεξί Ίντερ: Κόστοβα (Μπέκι Γκάμπροβο)
Δεξί Εξτρέμ: Ολυμπία Πετρίδου (Αρίων Πτολεμαΐδας)
Τερματοφύλακας: Ντουλγκέροβα (Μπέκι Γκάμπροβο)
MVP: Νικολίνα Κεπεσίδου (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης) – Ελένη Νικολαΐδου (Αρίων Πτολεμαΐδας)

φωτο thrakisports.gr

No comments