Στέλιος Σεϊρεκίδης: "Υπάρχει διάθεση, όρεξη και ταλέντο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στέλιος Σεϊρεκίδης: "Υπάρχει διάθεση, όρεξη και ταλέντο"

Στέλιος Σεϊρεκίδης και Χρύσανθος Τσαναξίδης μιλούν για την προετοιμασία της Εθνικής Νέων και τα προκριματικά του EURO

Στην Αθήνα πραγματοποιεί η Εθνική Νέων το πρώτο καμπ της σεζόν με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν 8-10 Απριλίου 2016.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τις Σερβία, Ισραήλ και Γεωργία με την πρώτη ομάδα του 6ου ομίλου να προκρίνεται στην τελική φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε: «Είναι το πρώτο καμπ που κάνουμε φέτος,
θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να βρεθούν, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Υπάρχει διάθεση, όρεξη και ταλέντο. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε στον προγραμματισμό μας ένα ακόμα καμπ στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 10-14 Ιανουαρίου 2016, το οποίο πιστεύω θα μας βοηθήσει εξίσου».

Ο περιφερειακός Χρύσανθος Τσαναξίδης επεσήμανε: «Η προετοιμασία κυλάει αρμονικά. Προσπαθούμε να δέσουμε σαν σύνολο γιατί είμαστε 18 αθλητές που προερχόμαστε από 10 διαφορετικές ομάδες. Έχουμε δύσκολη αποστολή στα προκριματικά, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην πρόκριση. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο γρήγορα μία κλήση στην Εθνική ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Πάντα ήταν το όνειρο μου να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην Εθνική, όσο και στο σωματείο μου».

No comments