Στέλιος Αγγελούδης:«Το χάντμπολ έχει βαθιά αναπτυξιακή φιλοσοφία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στέλιος Αγγελούδης:«Το χάντμπολ έχει βαθιά αναπτυξιακή φιλοσοφία»

Ο Στέλιος Αγγελούδης, Μέλος τη ΕΟΕ και πρώην Πρόεδρος ΟΧΕ, αναφέρθηκε στη στενή σχέση ετών του Δρ Χασάν με τις εκάστοτε διοικήσεις της ΟΧΕ, ενώ εξήρε τη στήριξη του ΓΓΑ κ. Συναδινού στο άθλημα. Παράλληλα τόνισε την βαθιά αναπτυξιακή φιλοσοφία που διέπει το χάντμπολ. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αγγελούδης δήλωσε:

«Ο Πρόεδρος Μουσταφά Χασάν είναι ένας φίλος του ελληνικού χάντμπολ. Δεν ήταν μόνο κοντά στην επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν κοντά σε οποιαδήποτε στιγμή χρειάστηκε στήριξη το άθλημα στην Ελλάδα. Με όλες τις Διοικήσεις της
Ομοσπονδίας είχε πάντα στενή σχέση. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό της πετυχημένης πορείας του. Δεν θέλω να μπω σε τυπικά ευχαριστήρια γιατί έχουμε σχέση ετών. Τον ευχαριστώ γιατί ήρθε εδώ μετά από έναν κοπιαστικό μήνα και είχε την βούληση να λύσει το θέμα του χρέους.

Σε ότι αφορά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Είναι γεγονός ότι η πολιτεία έχει σταθεί κατά καιρούς είτε καλά, είτε αδιάφορα στο άθλημα μας. Αυτό που θέλω να τονίσω δημόσια, είναι ότι η στήριξη από τον κ. Συναδινό γίνεται με συγκεκριμένο αθλητικό περιεχόμενο. Δεν βοηθάει το άθλημα στα πλαίσια πελατειακής αντίληψης. Αυτή η αντίληψη είναι η κακοδαιμονία των αθλημάτων που πρέπει να έχουν άλλη αντιμετώπιση, αλλά δεν την είχαν. Χαίρομαι γιατί ο κ. Συναδινός στηρίζει το χάντμπολ επειδή έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Θεωρεί ότι είναι ένα άθλημα που δεν έτυχε οργανωμένης υποστήριξης στο παρελθόν και ότι έχει βαθιά αναπτυξιακή πορεία. Επειδή υπήρξα ειδικός γραμματέας αθλητισμού, ξέρω τις δυσκολίες που αντιμετωπίσει ο κ. Συναδινός γι’ αυτό και η στήριξη του έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία για εμάς.

Αναφορικά με τα Εθνικά συγκροτήματα έχω να πω ότι δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα της Εθνικής Ανδρών το 2004 και το 2005. Υπήρχε αρχή, μέση και τέλος, σχεδιασμός από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας και οργάνωση. Ελπίζω το 2016 να είναι μια γόνιμη χρονιά για το χάντμπολ». 

No comments