Τιμή για την οικογένεια Βασιλείου από τον ΠΣΑΤ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τιμή για την οικογένεια Βασιλείου από τον ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ τίμησε με το έπαθλο κοινωνικής προσφοράς την οικογένεια Βασιλείου στην μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού που διοργανώθηκε για 62η χρονιά

Σημαντική τιμή για το ελληνικό χάντμπολ ήταν η απονομή του επάθλου «Κοινωνικής Προσφοράς» στην οικογένεια Βασιλείου, στην μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού, τα αθλητικά βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής οι Αθλητικοί Συντάκτες τίμησαν τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για το 2015 για 62η χρονιά σε έναν από τους μακροβιότερους θεσμούς στη χώρας μας.

Η οικογένεια Βασιλείου έχει αφιερωθεί στο άθλημα του χάντμπολ, ενώ πρόσφατα κατάφερε κάτι το
πρωτότυπο. Η μητέρα Όλγα Δαμιανίδου (37 ετών) και οι κόρες της, Μαριαλένα Βασιλείου (17 ετών) και Αναστασία Βασιλείου (14 ετών) συμπεριλήφθηκαν μαζί στις 16αδες των αγώνων του ΓΑΣ Καματερού απέναντι σε Αμύντα Αμυνταίου και Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η μητέρα Όλγα Δαμιανίδου και η μεγαλύτερη κόρη Μαριαλένα, βρίσκονται καθημερινά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ η Αναστασία αγωνίζεται στην ομάδα Κορασίδων.
Ο πατέρας της οικογένειας Θόδωρος Βασιλείου στα 37 του χρόνια συνεχίζει την ενασχόληση του με το άθλημα, η οποία ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Την απονομή εκ μέρους του ΠΣΑΤ έκανε μία σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού, ο επί τιμή Πρόεδρος, Πρόεδρος επί 16 χρόνια και εκ των ιδρυτών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Πέτρος Λινάρδος.

Η Όλγα Δαμιανίδου δήλωσε: «Είναι μεγάλη η τιμή που μας έκανε ο ΠΣΑΤ. Ευχαριστούμε θερμά τους Αθλητικούς Συντάκτες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ακούστηκε και το χάντμπολ μας σε αυτή την λαμπρή εκδήλωση. Είναι ένα οικογενειακό άθλημα που το αγαπάμε πολύ και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης και τεχνικός του ΓΑΣ Καματερού Γιάννης Βαρελτζής, καθώς και οι δημοσιογράφοι του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ και μέλη του ΠΣΑΤ Νικόλαος Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

No comments