Τούτσης: "Χρειάζεται προσοχή, εύκολα ανατρέπονται τα δυο γκολ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: "Χρειάζεται προσοχή, εύκολα ανατρέπονται τα δυο γκολ"

Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ ήταν ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης, ωστόσο ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος για την συνέχεια. "Σήμερα έγινε ένα μικρό βήμα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι πάντα αμφίρροπα. Η ΑΕΚ έχει την φιλοσοφία να κυνηγά όλα τα παιχνίδια. Τα δυο γκολ πλεονέκτημα που έχουμε εμείς δεν σημαίνει τίποτα διότι μπορεί στην αρχή του επαναληπτικού η ΑΕΚ να κερδίζει με 0-3 και να έρθει το ματς από την αρχή.

Τα δυο γκολ είναι ένα πλεονέκτημα αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Το ίδιο θα έλεγα και αν χάναμε. Είναι και λίγο παγίδα. Ναι μεν η ομάδα κέρδισε αλλά πρέπει να μείνει συγκροτημένη και να αποφύγει τα
λάθη στην άμυνα κυρίως. Και ο Γιάννης Αρβανίτης θα έχει πρόβλημα που η ομάδα του δέχθηκε τόσα γκολ. Στην άμυνα δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε και υπάρχουν αρκετά που πρέπει να λύσουμε αν θέλουμε να δούμε την συνέχεια με καλύτερο τρόπο. Περιμένουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο και να έχουμε το μυαλό μας στο ματς για 60 λεπτά και ελπίζω να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Σε ερώτηση αν μπορεί ο Φίλιππος να διεκδικήσει όλους του τους στόχους (πρωτάθλημα, κύπελλο, ευρώπη), ο κ. Τούτσης απάντησε: "Την πρόκριση με τους Ρώσους την πληρώσαμε τόσο με την κούραση από το ταξίδι όσο και με τους τραυματισμούς Σανίκη, Ανανιάδη. Αν με βάλετε να διαλέξω, θα κυνηγήσουμε όλους τους στόχους, η Ευρωπαϊκή διάκριση είναι στο πετσί της ομάδας. Σε όλη της την πορεία η ομάδα είχε Ευρωπαϊκές διακρίσεις. Το 1993 παίξαμε σε ημιτελικό, το 2003 σε τελικό. Θέλουμε να δώσουμε ευρωπαϊκό άνεμο στην πόλη μας".

No comments