Η Max Perry υποστηρικτής του Ποσειδώνα Λουτρακίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Max Perry υποστηρικτής του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Η Ελληνική Χειροποίητη Σοκολατοποιΐα Max Perry Handmade Chocolates αναδεικνύει τον Ελληνικό Αθλητισμό υποστηρίζοντας το τμήμα χειροσφαίρισης του Ποσειδώνα Λουτρακίου , που αγωνίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια ομάδα που έχει ξεκινήσει την πορεία της από το 1986 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει με την συνεπή λειτουργία της και τα θετικά αποτελέσματα της να φέρει κοντά της, Ελληνικές εταιρίες που θέλουν να στηρίξουν τις αξίες που αντιπροσωπεύει. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής του τμήματος κ. Παναγιώτης Μπεκιάερης, "ο
Ποσειδώνας, έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα υποστηρικτών που κάθε χρόνο μεγαλώνει και στοχεύει να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ. Η συνεργασία με τα Max Perry, μας δίνει μια γλυκιά δόση ικανοποίησης και χαράς για την στήριξη της προσπάθειας μας και ταυτόχρονα ενώνει τον υπέροχο κόσμο της Σοκολάτας με την οικογένεια του Ποσειδώνα."

Λίγα λόγια για τη Max perry

Η Max Perry Handmade Chocolates, η αμιγώς Ελληνική εταιρεία, με ήδη 10 χρόνια επιτυχημένη παρουσία  στην ελληνική αγορά , με 25 σημεία μέχρι σήμερα εν ενεργεία στην συνεχώς αναπτυσσομένη αλυσίδα των καταστημάτων της , προσφέρει στους καταναλωτές  μια γλυκιά νότα στην καθημερινότητά τους μέσα από ποικίλες, πρωτότυπες, νόστιμες και ποιοτικές σοκολατένιες λιχουδιές. Η καινοτομία της ,η ποιότητα της  και οι πιστοί οπαδοί του brand Max Perry την κατέστησαν στην ελληνική αγορά ως «Leader Concept» στη «Chocolate Pastry Market» και γενικότερα ανήκει στις πιο καινοτόμες και πολλά υποσχόμενες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις διατροφής στην Ευρώπη.



No comments