Διομήδης: Είμαστε ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ #greekteamhandball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης: Είμαστε ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ #greekteamhandball

Σπουδαία πρωτοβουλία του Διομήδη που μας καλεί όλους να ενισχύσουμε την εθνική μας ανδρών, που ξεκινάει τα παιχνίδια της για τα προκριμάτικά του Παγκοσμίου 2017. Πως μπορούμε; ακόμα και με ενα απλό hashtag. Για μια εβδομάδα λοιπόν  #greekteamhandball. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διομήδη:

"Αργά ή γρήγορα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η Εθνική Ελλάδος είναι υπεράνω όλων, αποτελεί τον καθρέπτη του αθλήματος και μόνο με δυνατή Εθνική ομάδα μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα και να δώσουμε ώθηση στο άθλημα που αγαπάμε. Οι επιτυχίες σε Εθνικό επίπεδο έχουν τεράστια βαρύτητα και μπορούν να τραβήξουν το handball στην επιφάνεια, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό και τους συλλόγους. Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν, μια νέα σελίδα
ανοίγει στους προκριματικούς του Παγκοσμίου, η συγκεκριμένη γενιά έχει τα προσόντα και το ταλέντο να επαναφέρει την Εθνική μας ομάδα στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, στο προπονητικό, ιατρικό team και στους παράγοντες της Εθνικής και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία. Από σήμερα μέχρι την άλλη Κυριακή 8/11/2015 αφήνουμε πίσω τις συλλογικές μας προτιμήσεις και τα του οίκου μας και είμαστε ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ως Διομήδης, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε μια καμπάνια προώθησης της Εθνικής Ελλάδος Handball μέσω του hashtag #greekteamhandball στα σχετικά μας άρθρα. Όποιος θέλει ας το ακολουθήσει, να δημιουργηθεί ένα τσουνάμι ψυχολογικής υποστήριξης προς τα παιδιά της Εθνικής ομάδας."

No comments