Γιάννης Αρβανίτης: "Χρειαζόμαστε την υπέρβαση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιάννης Αρβανίτης: "Χρειαζόμαστε την υπέρβαση"

Το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Βικέλας ανάμεσα σε Φίλιππο Βέροιας και ΑΕΚ. Το κλειστό γυμναστήριο Μακροχωρίου είναι… αγνώριστο, αφού έχει τοποθετηθεί τάραφλεξ για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μετάδοσης.

H ΑΕΚ από την οποία θα απουσιάσουν οι Μανώλης Κουμαραδέλης και Τζήμας Γιαννόπουλος, προέρχεται από ήττα- σοκ κόντρα στη ΧΑΝΘ και χαμένο βαθμό απέναντι στον Φοίβο και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σύμμαχος η παράδοση αφού η «Ένωση» μετράει 11 συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός έδρας από το 2010. Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης σε δηλώσεις του, έχρισε τον Φίλιππο Βέροιας ως
φαβορί της αναμέτρησης.

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς προερχόμαστε από άσχημο αποτέλεσμα. Το πρόβλημα της ομάδας είναι και αγωνιστικό και ψυχολογικό. Το θετικό είναι ότι όλη την εβδομάδα κάναμε προπονήσεις και λύσαμε ένα σοβαρό ζήτημα στην λειτουργία της ομάδας. Ο Φίλιππος έχει μεγάλη εμπειρία, έχει λύσεις από παντού και παίκτες- προσωπικότητες που ξέρουν να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις. Είναι το φαβορί, εμείς χρειαζόμαστε την υπέρβαση για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

No comments