Κύπρος: Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο νικητής του ντέρμπι με τη ΣΠΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κύπρος: Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο νικητής του ντέρμπι με τη ΣΠΕ

Ντέρμπι από τα ... παλιά θύμιζε το πρώτο ημίχρονο στο κλειστό του Cyprus College, όπου Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ΣΠΕΣ αντάμωσαν στο πρώτο φετινό τους ραντεβού. Στο ξεκίνημα του το παιγνίδι ήταν αμφίρροπο με την ΣΠΕΣ να εμκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιθετική αστοχία αλλά και τις αδυναμίες στην άμυνα των γηπεδούχων και (παρόλο που λίγο πριν το τέλος έχανε με 9-7) να προηγηθεί στο ημίχρονο με 10-11.

Στην επανάληψη όμως το Ευρωπαϊκό φόρεσε άλλο ... κοστούμι. Με καλή αμυντική λειτουργία και τους τερματοφύλακες να δίνουν τις λύσεις που δεν έδωσαν στο πρώτο μέρος, άρχισε σιγά-σιγά να κτίζει μια καλή διαφορά (15-11) απέναντι στην ΣΠΕΣ, που έδειξε ότι δεν είχε τις κατάλληλες
επιλογές στην επίθεση για να ανατρέψει και πάλι τη ροή της αναμέτρησης. Έτσι, το Ευρωπαϊκό, αφού συντήρησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη κλείνοντας το σκορ στο 25-19.

Σκόραραν για τη νικήτρια οι Τσίβικος 1, Ε. Πολύδωρος 1, Α. Μαρκίδης 1, Δ. Νικηφόρου 1, Γ. Στυλιανού 2, Κ. Κεραμιδάς 3, Ι. Αργυρού 3, Γ. Νικηφόρου 5 και Ξ. Κυπριανού 8, ενώ για την ΣΠΕΣ σκόραραν οι Γεωργίου 1, Χρυσάνθου 1, Αλεξάνδρου 1, Σάββα 1, Μ. Τσεριώτης 2, Α. Ιωάννου 2, Στυλιανού 3, Μπότσαρης 4 και Ν. Μιχαηλίδης 4.

No comments