Σπουδαία νίκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία νίκη

Πρεμιέρα με το δεξί για τους «Λύκους» που πέρασαν από το κλειστό της Νέας Ιωνίας

Ο Διομήδης Άργους ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Νέας Ιωνίας κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ με 21-19.. Η ομάδα του Άργους έλεγξε από την αρχή το ματς και κατάφερε να προηγηθεί 5-0 (6’) και 11-4 στο 20’. Οι φιλοξενούμενοι με καλή άμυνα και επιθετικές αιχμές τους Σεϊρεκίδη και Παπαδόπουλο διατήρησαν την διαφορά των 7 τερμάτων (9-16) μέχρι τις αρχές του δευτέρου μέρους.

Ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ αντέδρασε και μείωσε σε 17-18 (49’) με τον Παπακυπριανού να σκοράρει
συνεχώς (10 γκολ) και τον Μπάρμπα να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις, σταματώντας και δύο συνεχόμενα πέναλτι.

Ο Διομήδης παρά την αστοχία του στο φινάλε και την απώλεια της μεγάλης διαφορά, λόγω απειρίας, κατάφερε να αντέξει και να «κλειδώσει» τη νίκη με πέναλτι του Μυλωνά (πρώτη του συμμετοχή) στο 59: 20

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 19-21
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 2-6, 4-8, 4-11, 6-13, 9-15 (ημχ.), 12-17, 14-17, 15-17, 18-19, 18-20, 19-21
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσάκνης, Ταουσάνης, Γκέρτσος 1, Μελετάκος 1, Γκουλέ, Κεδέρης 2, Κατσίκης 2, Παπακυπριανού 10, Λεωνίδας, Κουρέτας, Χελιώτης, Λιόλιος, Χάλαρης 2, Πρσκάλο 1, Αλικάκος.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Τουνγκελίδης, Μεγαλοοικονόμου, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 1, Σιαματάς, Άντρεγιτς 5, Ζαγοράρης, Σαμαράς 2, Μυλωνάς 4, Σεϊρεκίδης 4, Λοίζος, Παπαδόπουλος 4, Δάσκαλος 1.
Διαιτητές: Τόλιος- Χρόνης, δίλεπτα: 9-9, πέναλτι: 4/5-4/6

Δηλώσεις
Δημήτρης Δημητρούλιας (τεχνικός Διομήδη): «Ήταν ένας αγώνας με πολλές ειδικές καταστάσεις. Σίγουρα και οι δύο ομάδες κάναμε πολλά λάθη. Στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα δείξαμε χαρακτήρα και αυτό με χαροποιεί. Βρήκαμε αξιόπιστες λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Τζούρο (Μούγιτς) και θέλω να συγχαρώ τον Χρήστο (Μυλωνά) που με μία μόλις προπόνηση μπήκε στο κλίμα της ομάδας».

Παναγιώτης Ιατρούδης (προπονητής ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ): «Το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και χαρακτηριστικά σφυρίγματα της διαιτησίας και ειδικά του κ. Χρόνη, δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το ματς επί ίσοις όροις. Συγχαρητήρια στον Διομήδη. Είναι μία ήττα της πρώτης αγωνιστικής που δεν προλαβαίνουμε να διαχειριστούμε, αφού σε τρεις ημέρες παίζουμε ξανά».

No comments