ΠΑΟΚ: Για μια κοινωνία αγάπης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Για μια κοινωνία αγάπης

Ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς - Γέροντας Παΐσιος», ύστερα και από την σημερινή συνάντηση που είχε ο πάτερ Χρήστος με τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια το σωματείο επιτελεί ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, τόσο στην περιοχή του Τριλόφου όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Με την ίδρυση του κοινωνικού ιατρείου, τις αποστολές αγάπες, το δίκτυο εύρεσης εργασίας, τη
λειτουργία του συσσιτίου και τη μεγάλη προσπάθεια ώστε να παίρνουν πρωινό σχεδόν 2.000 υποσιτισμένα παιδιά στα σχολεία της Θεσσαλονίκης, το έργο του σωματείου «Γέροντας Παΐσιος» έχει τέτοια κοινωνική απήχηση και δεν πρέπει να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο πάτερ Χρήστος, εξήγησε στα μέλη της ομάδας τις δράσεις του σωματείου και οι αθλητές από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα συμμετέχουν σε όλες τις κοινωνικές δράσεις.

Παράλληλα, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ ο πάτερ Χρήστος, γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, μίλησε για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η περσινή προσπάθεια της ομάδας: «Μέσα από τους αγώνες σας πέρσι, γνώρισα το χάντμπολ και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ το άθλημα, μακάρι να το αγκαλιάσει ακόμη περισσότερος κόσμος. Ίσως να μην το αντιλαμβάνεστε, αλλά έχετε προσφέρει μεγάλες χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ και όλοι καμαρώνουμε για τις επιτυχίες σας. Να έχετε στο μυαλό σας ότι ένας άνθρωπος απλά με την αγάπη μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Όταν όμως είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

Από την πλευρά του ο έφορος του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, ευχαρίστησε τον πάτερ Χρήστο για το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και εξήρε την πλούσια κοινωνική προσφορά του και τους αγώνες που δίνει καθημερινά για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας.

Η επίσκεψη του πάτερ Χρήστου ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να δοκιμάζει τις ικανότητές του στο Handball, μέσα σε χειροκροτήματα των παικτών.

No comments