Δημητρούλιας: "Συγκέντρωση και στα 60 λεπτά" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Συγκέντρωση και στα 60 λεπτά"

Ο Διομήδης Άργους υποδέχεται σήμερα (19:00) την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Handball Premier στο κλασικό ντέρμπι του πρωταθλήματος χάντμπολ τα τελευταία χρόνια, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη DR- Τηλεόραση και σε live streaming από την ιστοσελίδα του Διομήδη. Ο τεχνικός του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε για το παιχνίδι:

«Οι ομάδες προέρχονται σημαντικές νίκες και καλή ψυχολογία. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από πέρσι έχει μεγαλύτερο βάθος πάγκου και διατηρεί εδώ και χρόνια ίδια φιλοσοφία. Ο τερματοφύλακας της έχει δουλέψει
μαζί με την ομάδα και έχει περισσότερες παραστάσεις από πέρσι. Εμείς δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε από την έδρα και παράλληλα να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας στα 60 λεπτά».

Για το που θα κριθεί: «Αν το ποσοστό των τερματοφυλάκων είναι κοντά, τότε σε μεγάλο βαθμό θα παίξουν ρόλο οι αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση».

Για τους στόχους του Διομήδη: «Εμείς μέσα στο γήπεδο, προσπαθούμε να φτιάξουμε μήνα μήνα την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αν κερδίζεις είναι καλό και σίγουρα δημιουργούνται προσδοκίες. Οι μεγάλοι στόχοι έχουν να κάνουν με την διάρκεια και την επιμονή. Για εμάς ακόμα και η σκέψη για τίτλους είναι μακρινή. Μια νίκη σημειώσαμε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ που ακόμα δεν έχει δέσει. Το αυριανό θα είναι ένα καλό τεστ να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ και έκανε σαφές ότι είναι βασική διεκδικήτρια των τίτλων».

No comments