Δεύτερη νίκη για Φίλιππο. Στιγμιότυπα και δηλώσεις (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεύτερη νίκη για Φίλιππο. Στιγμιότυπα και δηλώσεις (vid)

Την δεύτερη του φιλική νίκη σε ισάριθμα ματς, σημείωσε την Παρασκευή το βράδυ ο Φίλιππος Βέροιας. Αυτή την φορά, επικράτησε στο Φιλίππειο της ΧΑΝΘ με 33-30. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια, κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν. Οι δυο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους και δοκίμασαν διάφορα πράγματα στο γήπεδο.

Σχολιάζοντας την επικράτηση του Φιλίππου, ο τεχνικός του Κώστας Τούτσης τόνισε: «Ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μας. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε με διπλές προπονήσεις και η ομάδα είναι αρκετά
φορτωμένη, αρκετά κουρασμένη. Τα παιδιά έχουν σηκώσει πολλά βάρη. Είδαμε πράγματα που το παιχνίδι μας έδειξε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Εύχομαι κι εγώ στην ΧΑΝΘ και τον φίλο Νίκο Μάντζο καλή επιτυχία».

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Μάντζος μιλώντας για το ματς σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο. Θα έχει μια ομάδα με προσωπικότητες αλλά και με νέα παιδιά. Ελπίζω να πετύχει τους στόχους του. Είναι και δική μου επιθυμία. Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι. Είναι το πρώτο φιλικό για εμάς. Τρέξαμε, ιδρώσαμε, δεν έχουμε τραυματισμούς, πήγαν όλα καλά».






No comments