Φιλικές νίκες ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλικές νίκες ο Αερωπός

Δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο φιλικό για τον Feta Christakis ΑΕΡΩΠΟΣ. Μετά το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φοίβο Συκών στην Θεσσαλονίκη με σκορ 19-25, ο Feta Christakis ΑΕΡΩΠΟΣ πραγματοποίησε το δεύτερο προγραμματισμένο φιλικό προετοιμασίας. Aυτή τη φορά στην έδρα του και μπροστά στο κοινό της ομάδας, απέναντι στην ΧΑΝΘ, εμφανώς ανανεωμένη και με πολύ διάθεση από όλους τους αθλητές, παρά το πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα προπονήσεων η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη επικράτησε εύκολα με σκορ 28-20.

Από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας διαπιστώνεται μια διαρκής πρόοδος και φιλοδοξία όλων να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η ομάδα στο καινούργιο πρωτάθλημα της Ηandball
Premier, αναβαθμίζοντας συνολικά την εικόνα του αθλήματος. Ο προπονητής κ. Πηλαλίδης δήλωσε:

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των αθλητών μου και βγαίνοντας από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας περιμένω μέσα από τις προπονήσεις και την σειρά των φιλικών αγώνων την ομοιογεννοποίηση του συνόλου και την διαρκή εξέλιξη αυτού."

Επόμενοι φιλικοί αγώνες για την ομάδα, το Σάββατο 29/8 με τον ΠΑΟΚ στις 16:00 στην Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 2/9 με την σκοπιανή RABOTNIK BITOLA που προπονητής είναι ο γνωστός από το πέρασμα του στην Ελλάδα Αλεξάντερ Ζάρκοφ στις 19:00 στην Έδεσσα.

Πηγή: aeropos.gr

No comments