Στον Δούκα ο Κιρκίτσος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Δούκα ο Κιρκίτσος

Ο 23χρονος Ηρακλής Κιρκίτσος αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Δούκα, η οποία αναμένεται να δυναμώσει στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. Ο Κιρκίτσος μεταγράφηκε στον ΑΣΕΔ από τον Ιωνικό ΝΦ στον οποίο έχει αγωνιστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του, από το 2002 έως και την περίοδο 2014 - 2015. Ωστόσο, η ιστορική ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας δήλωσε πριν λίγες ημέρες αδυναμία συμμετοχής στη φετινή Α1 (πέρυσι κατάφερε να επιστρέψει σε αυτή ως Πρωταθλήτρια της Α2) αναστέλοντας τη λειτουργία της με αποτέλεσμα οι αθλητές της να μείνουν αυτόματα ελεύθεροι ώστε να μεταγραφούν σε ομάδα της επιλογής τους.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα ο 23χρονος τερματοφύλακας διάλεξε τον επόμενο "σταθμό" της
καριέρας του ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ, επιστρέφοντας έτσι σε ένα γνωστό, για αυτόν, περιβάλλον καθώς την 3ετία 2008-2010 αγωνίστηκε με υποτροφία στη σχολική ομάδα Χάντμπολ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα... Με αυτή, μάλιστα, πανηγύρισε 2 Αργυρά Μετάλλια (Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων του Υπουργείου Παιδείας)!!!

Για την μεταγραφή του στους "μπλε", δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: "Ευχαριστώ θερμά τον coach Κρανάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό."

No comments