Σεριφάτο: Πήρε τον Κόντο από τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σεριφάτο: Πήρε τον Κόντο από τον Δούκα

Η διοίκηση του Σεριφάτου ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Άγγελο Κόντo. Ο 19χρονος  play maker (23/03/1996)  αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ομαδα του Δούκα (Α1 κατηγορία), ξεκίνησε την καριέρα του  από τις ακαδημίες του ΓΑΣ Καματερού το 2012 όπου με τη φανέλα του αναδείχτηκε καλύτερος play maker, το 2013, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει  2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια  τα 4 τελευταία χρόνια (σε συλλογικό πρωτάθλημα), όπως επίσης 1 χρυσό και 2 χάλκινα (σχολικό πρωτάθλημα).

Είχε συμμετοχή στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που έγινε στην Κροατία το 2012, ενώ το 2015
με υποτροφία πήρε μεταγραφή και έγινε μέλος στην ομάδα του Δούκα, όπου και ήταν στο ροστερ  της αθηναϊκής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Η είσοδος όμως στο πανεπιστήμιο της Πάτρας στο τμήμα της ιατρικής, δεν θα του επέτρεπε να συνεχίσει στην ομάδα των εκπαιδευτήριων και για αυτό αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην οικογένεια του Σεριφάτου. Ενώ δήλωσε για την μεταγραφή του στην αιγιώτικη ομαδα:
" Ένας σημαντικός λόγος που προτίμησα το Σεριφάτο είναι ότι η ομάδα και ο προπονητής εχουν θέσει υψηλούς στόχους ,πράγμα που σαν παίχτη με εξιτάρει να δώσω το 100% για να επιτευχθούν !"

No comments