Αναγέννηση Βύρωνα: Η μεγάλη επιστροφή του Κοκολοδημητράκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναγέννηση Βύρωνα: Η μεγάλη επιστροφή του Κοκολοδημητράκη

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Αναγέννησης Βύρωνα για τη σεζόν 2015-2016 στην Handball Premier είναι ο Νίκος Κοκολοδημητράκης.

Ο 34χρονος πίβοτ επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από απουσία τριών ετών και σαφέστατα η παρουσία του Σπύρου Μπαλωμένου έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφαση του. Οι δύο τους γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία σε Ιωνικό ΝΦ και Εθνική Ανδρών όπου διέπρεψαν και συμμετείχαν στις μεγαλύτερες επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο δίμετρος πίβοτ ξεκίνησε από το Περιστέρι Χανίων, μεταπήδησε στον Ιωνικό ΝΦ (1999-2004), όπου και ανδρώθηκε χαντμπολικά. Στη συνέχεια έκανε το άλμα για το εξωτερικό αρχικά στην Ελβετική Βίντεντουρ (2004-2005) και έπειτα
στη Γερμανική Ντίσελντορφ (2005-2007) όπου αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα. Η επιστροφή του στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν (2007-2008) συνοδεύτηκε με το νταμπλ του Δούκα, ενώ πέτυχε και τον στόχο που είχε θέσει να ανεβάσει την μεγάλη του αγάπη τον Κύδωνα Χανίων στην Α1 Ανδρών. Μετά από μία τριετία (2008-2011) στον Σύλλογο της πατρίδας του ο «Κοκό» πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ όπου και έμεινε για έναν χρόνο.
Τα επόμενα χρόνια αφιερώθηκε στην οικογένεια του, τη σύζυγο του Βαρβάρα και τα δύο παιδιά τους.

Ο έμπειρος πίβοτ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με δηλώσεις του στο sport-fm.gr:
«Ο αδερφικός φίλος μου ο Σπύρος και η προσφορά του Μπάμπη Οικονόμου ήταν οι βασικοί λόγοι. Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για το χάντμπολ, κάτι πρωτοποριακό. Το μικρόβιο του χάντμπολ το έχουμε ακόμα μέσα μας. Μου έλειψε πάρα πολύ το άθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr

No comments