Η Kempa-Τζελάλης χορηγός του Λουξ Cup U13 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Kempa-Τζελάλης χορηγός του Λουξ Cup U13

Η πρωτοπόρος στο χώρο του Χάντμπολ εταιρία ένδυσης και υπόδησης KEMPA που εκπροσωπείται απο τον Ομιλο εταιριών ΤΖΕΛΑΛΗΣ θα είναι χορηγός των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων Λουξ Cup 2015 που θα φιλοξενήσει η Πάτρα από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου με τη συμμετοχή 34 ομάδων και 785 αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα το εξωτερικό.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των πρωταθλημάτων, κ. Ανδρέας Κόγκας σε επαφή που είχε
τις προηγούμενες ημέρες με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Τζελάλη οριστικοποίησαν τη συνεργασία της χορηγίας με την εταιρία Κempa, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της οποίας είναι γνωστές στο άθλημα της χειροσφαίρισης.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η Kempa ήταν χορηγός της Γερμανικής Εθνικής Ομάδας χάντμπολ από το 2002 έως το 2007, όταν και κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ έχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Φούχσε Βερολίνου, Μαγδεμβούργο, Μπάλινγκεν. Μεγάλοι αθλητές όπως οι Μπερνάντ και Γκιγιόμ Ζιλ, Πασκάλ Χενς, Μπιόργκβιν Γκούσταφσον έχουν διαφημίσει κατά καιρούς την εταιρεία.

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Π & Γ Τζελάλης Ο.Ε., η οποία καλύπτει μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν τον αθλητισμό και όχι μόνο, όπως αθλητιατρικά, ορθοπεδικά, προστατευτικά ρούχα, πάτους, συμπληρώματα διατροφής, φυσικές θρεπτικές μπάρες, ενδυνάμωση- αποκατάσταση, κρεβάτια φυσιοθεραπεία, αξεσουάρ παπουτσιών κ.α..

«Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία για αυτή τη συνεργασία, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Είναι μία «ένεση» στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση του αθλήματος και ταυτόχρονα ενισχύει τις τοπικές διοργανώσεις. Η χορηγία δίνει ώθηση και στην ανάπτυξη των ακαδημιών, στηρίζοντας τους νέους αθλητές που άλλωστε, αποτελούν και το μέλλον του χάντμπολ στην Ελλάδα. Η επιλογή της Κempa δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για μία εξειδικευμένη εταιρεία στο άθλημα, γνωστή εκτός των άλλων και για τις υποστηρικτές δράσεις της προς την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, δίνοντας κύρος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα», ανέφερε ο κ. Κόγκας.

Να σημειωθεί, πως η Kempa στα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων (ΕΑΚ Δ. Τόφαλος και Κουκούλι) θα έχει περίπτερα πώλησης των προϊόντων της.

No comments