Λαμπρίνα Τσάκαλου: «Αγώνες-γιορτή για το χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λαμπρίνα Τσάκαλου: «Αγώνες-γιορτή για το χάντμπολ»

Πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους αποτελεί η παρουσία της Λαμπρίνας Τσάκαλου στο «Λουξ Cup 2015» που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στην Πάτρα. Η πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ βρέθηκε τη Δευτέρα στις κερκίδες του Εθνικού κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι και είχε να πει μόνο καλά λόγια για αυτήν την σπουδαία διοργάνωση που φιλοξενείται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

«Δεν θα μπορούσα να λείψω από το συγκεκριμένο τουρνουά», μας είπε όλο χαμόγελο η διεθνής αθλήτρια της Νέας Ιωνίας και πρόσθεσε:


«Είναι πολύ θετικό για το ελληνικό χάντμπολ να διοργανώνονται τόσο σημαντικοί αγώνες, που αποτελούν γιορτή για το άθλημά μας. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό να δίνονται σε νέα παιδιά τέτοιες ευκαιρίες για να δείξουν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα, που αν δουλέψουν σκληρά μπορούν να παίξουν χάντμπολ σε υψηλό επίπεδο τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Μόνο και μόνο η συμμετοχή σε μια τόσο ποιοτική διοργάνωση θεωρώ ότι δίνει στα νέα παιδιά πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια για το μέλλον. Το επίπεδο των αγώνων της Πάτρας είναι πάρα πολύ υψηλό, οι διοργανωτές παίρνουν άριστα και πιστεύω ότι το παράδειγμα της συγκεκριμένης πόλης θα πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της χώρας μας, τόσο στην Βόρεια, όσο και στη Νότια Ελλάδα. Το χάντμπολ πρέπει να κάνει άνοιγμα στην ελληνική περιφέρεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λαμπρίνα Τσάκαλου υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα μικρών θαυμαστριών της και μελλοντικών αστεριών του χάντμπολ, ενώ απάντησε σε απορίες νεαρών αθλητριών γύρω από το άθλημα.

No comments