ΧΑΝΘ: Και του χρόνου Καφαντάρης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΧΑΝΘ: Και του χρόνου Καφαντάρης

Ο Νίκος Καφαντάρης μπήκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Α1 ανδρών, όμως επέλεξε να παραμείνει στη ΧΑΝΘ

Στα 20 του, ο Καφαντάρης είναι μεταξύ εκείνων των αθλητών, από τους οποίους το ελληνικό χάντμπολ περιμένει πολλά στο μέλλον. Με ύψος δύο μέτρα, ο αριστερόχειρας περιφερειακός ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΧΑΝΘ στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α1 όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 90 γκολ σε 23 αγώνες και βοήθησε στην παραμονή στην Α1.

Τις προηγούμενες εβδομάδες μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας,
ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει και του χρόνου στη ΧΑΝΘ δίνοντας τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου.

«Αρκετοί λόγοι ήταν αυτοί που με κράτησαν. Το άψογο κλίμα μεταξύ των παικτών, οι συνθήκες που παρέχει η ΧΑΝΘ, αλλά και το προπονητικό τιμ που δείχνει εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες. Για μένα είναι σημαντικό να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου και εμπειρίες, ενώ παράλληλα να βελτιώνομαι διαρκώς μέσα από την προπόνηση. Θέλω να δουλέψω πιο σκληρά, να βελτιωθώ στην άμυνα και να έχω σημαντικό αμυντικό ρόλο παράλληλα με τον επιθετικό», τόνισε ο νεαρός διεθνής ίντερ στο Sportsfeed και πρόσθεσε ότι «όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο νέο πρωτάθλημα και να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά».

Πρόσφατα, στον αγώνα της Εθνικής ανδρών με το Βέλγιο, ο Καφαντάρης πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. «Αυτή η συμμετοχή είναι ένα κίνητρο ώστε να προσπαθήσω ακόμη πιο πολύ», τόνισε ο ίδιος.

Πηγή: sportsfeed.gr

No comments