Φίλιππος Βέροιας: Ξανά πρόεδρος ο Γ. Φύκατας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φίλιππος Βέροιας: Ξανά πρόεδρος ο Γ. Φύκατας

Ο ισχυρός παράγοντας του Φιλίππου Βέροιας επιστρέφει στα διοικητικά του Συλλόγου και αναλαμβάνει εκ νέου Πρόεδρος

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Φίλιππος στις πρόσφατες εκλογές. Στο σχήμα που ανέδειξαν οι εκλογές, συμπεριλαμβάνονται ηχηρά ονόματα που υπόσχονται καλύτερες ημέρες στον σύλλογο. Σε αυτό ξεχωρίζει η επιστροφή του πρώην προέδρου Γιώργου Φύκατα, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να μείνει όρθιος ο σύλλογος και μάλλον θα ηγηθεί της προσπάθειας αλλά και ηχηρών ονομάτων.
Ο Γιώργος Φύκατας ήταν στη διοίκηση του Συλλόγου επί 11 χρόνια (1999-2011), τα τελευταία τέσσερα ως πρόεδρος και συνέδεσε το όνομα του
με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας. Μερικές από αυτές ήταν: Νταμπλ το 2003, Κύπελλο το 2007, Τελικό Ευρώπης Τσάλεντζ Καπ το 2003, συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις νίκες το 2004.
«Εγγυητής της ενότητας»
Ο Γιώργος Φύκατας επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις: «Δεν έγινε μόνο για το χάντμπολ, ήταν για το καλό όλου του Συλλόγου. Θα δημιουργηθούν επιτροπές για κάθε τμήμα και θα υπάρχουν ξεχωριστά ταμεία. Η επιστροφή μου σημαίνει προσπάθεια να μείνει ο Σύλλογος ενωμένος και να μην έχουμε ανάγκη κανένα. Έχουν έρθει μαζί μας ισχυροί οικονομικά παράγοντες της Βέροιας και όλοι μαζί θα διοικήσουμε. Εγώ θα είμαι ο εγγυητής της ενότητας του Συλλόγου».
Οι Νίκος Νούλας, Γιώργος Χατζόγλου, Μάκης Σουβατζόγλου θα αναλάβουν να «τρέξουν» το τμήμα του χάντμπολ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο –που θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα- αποτελούν οι: Φύκατα Γιώργος, Αλεξιάδης Φώτης, Σουβατζόγλου Πρόδρομος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Γεωργιάδης Γρηγόρης, Κορωνάς Αντώνης, Παπανώτας Νίκος, Γκατζίδης Θεόδωρος, Σκουρτόπουλος Σωτήρης, Σαράφης Παναγιώτης, Κεχαγιόγλου, Μουρτζίλας Νίκος, Ψωμιάδου Κατερίνα, Καψάλης Χρήστος, Τσίλης Γρηγόρης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Μεταξάς Γιώργος, Φάκας Δημήτρης, Δελαντώνης Σωκράτης, Τάκης Γιώργος, Αποστολίδης Γρηγόρης, Χατζόγλου Γιώργος, Μπαλτατζής Νίκος, Λευκόπουλος Λολος.

No comments