Όλα για όλα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλα για όλα...

Παιχνίδι χωρίς επιστροφή που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα για το χάντμπολ γυναικών της περιόδου 2014-2015 θα γίνει σήμερα στις 18:00 (Πατιός-Τσιάνας, Νικολίτσας), στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Ο κάτοχος του τίτλου, αλλά και του φετινού Κυπέλλου ΟΦ Νέας Ιωνίας φιλοξενεί την Ορμή Λουξ που έχει να γευτεί την χαρά ενός τίτλου από το 2012.

Οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες στην σειρά των τελικών και όλα θα κριθούν στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι. Στον αγωνιστικό χώρο θα παραταχθούν νοερά αύριο 14 συνολικά τίτλοι, 10 της Ορμής (6 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα) και 4 της Νέας Ιωνίας (1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα).

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου τόνισε: «Έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μου,
πιστεύω θα κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουμε τον τίτλο. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλο το ματς και να ελέγξουμε από την αρχή τον ρυθμό».

Ο τεχνικός της Ορμής Λουξ Στέλιος Σεϊρεκίδης επεσήμανε: «Θα πρέπει σε αυτό το ματς να λειτουργήσουμε σωστά σε όλους τους τομείς και κυρίως στην τελική προσπάθεια. Χρειάζεται υπομονή και διάρκεια. Εξαρχής φαβορί ήταν η Νέα Ιωνία, αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που μας δίνεται η δυνατότητα να ανατρέψουμε τα πάντα. Πάντα οι τίτλοι είναι πρόκληση για όλους».

No comments