Λουξ cup στην Πάτρα. Όλα τα στοιχεία της διοργάνωσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λουξ cup στην Πάτρα. Όλα τα στοιχεία της διοργάνωσης

Της Ρούλα Στίγκα
Στην Πάτρα θα διεξαχθούν άλλες τέσσερις αναπτυξιακές διοργανώσεις του χάντμπολ. Όλα τα στοιχεία της διοργάνωσης στο φυλλάδιο του τουρνουά εδώ

Παρέλαση μικρών αθλητών και αθλητριών θα έχουμε το εξαήμερο 20-25 Ιουνίου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, μιας και θα φιλοξενηθούν εδώ τέσσερις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε επίπεδο ανάπτυξης.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα, η πόλη μας θα φιλοξενήσει τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Μίνι και Παμπαίδων β’ και μίνι και Παγκορασίδων. Πρόκειται για μια ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία για το πατραϊκό χάντμπολ μιας και στην Πάτρα το εξαήμερο αυτό θα «παρελάσουν» περισσότεροι από 800 αθλητές με τους συνοδούς τους που θα έχουν την ευκαιρία αρχικά να παίξουν χάντμπολ και παράλληλα να διασκεδάσουν και να προσφέρουν το δικό τους ξεχωριστό θέαμα στο πατραϊκό κοινό.

Είναι γνωστό ότι πρωταρχικός στόχος της Ορμής Λουξ τα τελευταία χρόνια είναι η επένδυση σε
επίπεδο ακαδημιών και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, κινήθηκε συντονισμένα και έπειτα από αλλεπάλληλες επαφές που είχε, η διοίκηση της ομοσπονδίας του χάντμπολ «άναψε το πράσινο φως» για τη διεξαγωγή των τεσσάρων αθλητικών διοργανώσεων. Ο φάκελος είχε κατατεθεί εδώ και περίπου ένα μήνα από τους ανθρώπους της Ορμής Λουξ και χθες η Ο.Χ.Ε. ενημέρωσε την πατρινή ομάδα ότι θα πρέπει να τρέξει όλες τις διαδικασίες για να διοργανώσει τους συγκεκριμένους αγώνες το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Α. ΚΟΓΚΑΣ: «ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ» 
Χαρούμενος και ικανοποιημένος από την ανάληψη των διοργανώσεων παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας ο οποίος στις δηλώσεις του στην «Π.Γ.» επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Μια πόλη –ένα άθλημα. 800 και πλέον αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για εξι ημέρες, θα παίζουν handball στα γήπεδα της Πάτρας . Ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να δώσει διέξοδο από την οικονομική κρίση, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και εμείς με τη διεξαγωγή αυτών των διοργανώσεων. Η Πάτρα διαθέτει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία την καθιστούν ιδανικό προορισμό για τέτοιου είδους διοργανώσεις και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων».

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες επαφές και συναντήσεις του προέδρου της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα, με το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας του χάντμπολ προκειμένου να οριστικοποιηθούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις διοργανώσεις και είναι δεδομένο ότι στην πατρινή ομάδα σηκώνουν μανίκια και πιάνουν δουλειά προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για μια ακόμα μεγάλη αθλητική πρόκληση!

Το φυλλάδιο με τα στοιχεία της διοργάνωσης

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή Γνώμη

No comments