Βριληττός 2015: Βγήκαν οι ομάδες των προημιτελικών. Όλη η 2η ημέρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βριληττός 2015: Βγήκαν οι ομάδες των προημιτελικών. Όλη η 2η ημέρα

Ολοκληρώθηκε και η 2η ημέρα του 3ου Διεθνούς Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», το οποίο πραγματοποιείται στη Βέροια (3-8 Απριλίου 2015) στην κατηγορία των παμπαίδων με την συμμετοχή 18 ομάδων από 7 χώρες, υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας και με την συμπαράσταση της ΟΧΕ και του Φίλιππου Βέροιας.

Μετά το τέλος της Α’ φάσης με τους αγώνες των ομίλων έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση μέσα στην πρώτη οχτάδα. Έτσι στα προημιτελικά προκρίθηκαν Κροάσια, Φοίβος (1ος όμιλος), Ισραήλ, Κλιμάκιο Παμπαίδων (2ος όμιλος), Παρτιζάν, Άρης (3ος όμιλος), Νόβι, Δούκας (4ος όμιλος). Οι υπόλοιπες 10 ομάδες θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης 9-18.

Κροάσια, Ισραήλ, Παρτιζάν και Νόβι είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν διατηρήσει το απόλυτο
στη διοργάνωση, ενώ από ελληνικής πλευράς ξεχώρισε η πρόκριση του Φοίβου Συκεών και του Κλιμακίου Παμπαίδων.
Ειδικότερα η ομάδα των Συκεών με την μεγάλη νίκη της κόντρα στην Γέρσι με επτά τέρματα διαφορά, κατάφερε στην τριπλή ισοβαθμία με τους Δανούς και την Σεν Ραφαέλ να πάρει την 2η θέση στον όμιλο.

1ος όμιλος

ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ 34-9
Τη διαφορά επιπέδου με τις υπόλοιπες ομάδες πιστοποίησε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Κροάσια. Η ομάδα του Ζάγκρεμπ δεν άφησε περιθώρια ούτε στην Σεν Ραφαέλ που προσπάθησε να αντισταθεί, όμως οι Κροάτες ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς κι επιβλήθηκαν με 34-9. Εχοντας κάνει το τρία στα τρία, η Κροάσια εξασφάλισε την είσοδό της στα προημιτελικά.

Μπόρις Νέμετς (προπονητής Κροάσια Ζάγκρεμπ): «Ήταν μία εύκολη προπόνηση για εμάς. Σκοράραμε αρκετά εύκολα γκολ και τρέξαμε αρκετά. Στόχος μας δεν είναι η πρώτη θέση, αλλά τα ημιτελικά του τουρνουά».
Κριστόφ Σαρούα (προπονητής Σεν Ραφαέλ): «Η Κροάσια Ζάγκρεμπ είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά. Έχουν πολλές παραπάνω παραστάσεις από την ομάδα μου. Είναι μία καινούρια εμπειρία για τους παίκτες μου αυτό το τουρνουά, το οποίο είναι πολύ καλό. Συγχαρητήρια σε όλους».

ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΑΝ ΡΑΦΑΕΛ 34-9
Tα πεντάλεπτα: 4-2, 6-2, 10-3, 15-4 (ημχ.), 19-6, 23-7, 28-7, 34-9
ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Νέμετς Μπόρις): Πούριτς, Κράλιεβιτς 1, Στάστεβιτς, Κάμπα, Ντράσκοβιτς 3, Φριτζ, Κασάρ 2, Μπένκοβιτς 4, Μπράνιτς 2, Νρούζινετς 5, Σαφράνκο 5, Βρίμπιτς 4, Μπουνάτσκι 4, Γιαβόρ, Πλάνινιτς 4, Ρόβις
ΣΑΝ ΡΑΦΑΕΛ (Σαρούα Κριστόφ): Βοϊνόβιτς 4, Χεϊναϊνί, Λανές, Βορμπέργκερ, Μπλάνσαρ, Βίνσεντ, Μερσαντιέ, Μπρόερ, Ταλίμπ, Λουμπράνο, Φιορένζα, Λίνον 1, Μπρισό 1, Σαντονί 2, Ντεκρουά 1. Διαιτητές: Φρέμσταντ, Πέντερσεν. Δίλεπτα:5-2


ΓΕΡΣΙ – ΧΑΝΘ 26-12
Χωρίς να καταφέρει να πάρει βαθμό ολοκλήρωσε η ΧΑΝΘ τους αγώνες της στον α’ όμιλο. Η Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από τη Γέρσι με 26-12 καθώς δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην άμυνα τω Δανών που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έπαιξαν man to man και αρκετά πιεστική άμυνα. Η ΧΑΝΘ υπέπεσε σε πολλά λάθη, και οι παίκτες της Γέρσι είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν αιφνιδιασμούς και να ανοίξουν τη διαφορά.

Κυριάκος Λάππας (Προπονητής - ΧΑΝΘ): «Οι ομάδες του εξωτερικού έχουν μάθει να δουλεύουν, είναι αθλητές μέσα στο γήπεδο. Είναι σαφώς καλύτεροι από εμάς. Εμείς από την μεριά μας κάναμε 25-30 τεχνικά λάθη, οπότε ήταν αδύνατο να κερδίσουμε».
Νίκλας Ρίισε (Προπονητής – Γέρσι): «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα από την αρχή και με δυνατή άμυνα δείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Συνεχίζουμε…».

ΓΕΡΣΙ – ΧΑΝΘ 26-12
Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-3, 12-5, 14-6 (ημχ.), 16-7, 18-9, 21-10
ΓΕΡΣΙ (Νίκλας Ριίσε): Γένσεν, Γιόχανσεν 1, Τζέκομπσεν 1, Φρεντερίκσεν 4, Μπατ 5, Γιόργκεσεν 2, Μόγκελβαγκ 1, Κόφοεντ 1, Βίλνες 2, Πούλσεν 3, Πόλνε 1, Αντρέσεν 2, Πέμπεργκ 3
ΧΑΝΘ (Κυριάκος Λάππας): Δαμιανίδης, Γιαπιτζόγλου, Βασιλακόπουλος, Μιροδίκος, Καραπαναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Γουτζίκας, Θεοδώρου, Πάντζιος 2, Ανδρεαδάκης 1, Αγαθόνικος 6, Μαμούρης, Μιλίπουλος 1, Αχιλλιάς, Καλαφάτης, Ασκεπίδης 2
Διαιτητές: Χαραμούλ, Μπλάνερ. Δίλεπτα: 1-5


ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 26-10
Με ακόμη μια επίδειξη δύναμης και με το απόλυτο των νικών στον α’ όμιλο προκρίθηκε η Κροάσια στην προημιτελική φάση του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Η ομάδα του Ζάγκρεμπ δεν επέτρεψε στον Φοίβο να αμφισβητήσει τα πρωτεία της σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα προσφέροντας παράλληλα και θέαμα που ξεσήκωσε τον κόσμο στις εξέδρες του «Φιλίππειου» επικρατώντας με 26-10. Οι Κροάτες έδειξαν κόντρα στην ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα των Συκεών πως δύσκολα δεν θα βρεθούν και φέτος στον τελικό της διοργάνωσης στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κροάτης προπονητής Μπόρις Νέμετς επέλεξε μετά από κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Γιάκοφ Μπρίνιτς στο 22:56 να παίξει για τα υπόλοιπα 17 λεπτά με πέντε παίκτες γηπέδου και έμενε με τέσσερις όταν η ομάδα του δεχόταν δίλεπτη αποβολή.

Μπόρις Νέμετς (Προπονητής – Κροάσια Ζάγκρεμπ): «Αποφασίσαμε να παίξουμε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή μας γιατί δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή κάποιου βασικού παίκτη με το ενδεχόμενο να τραυματιστεί, καθώς ακολουθούν πολύ κρίσιμα ματς στη διοργάνωση».
Θανάσης Καρακεχαγιάς (Προπονητής – Φοίβος Συκεών): «Θεωρώ σημαντική επιτυχία την πρόκριση που πήραν στα προημιτελικά τέσσερις ελληνικές ομάδες. Εξίσου σημαντικό και μεγάλη επιτυχία είναι πως αυτή η φουρνιά των παιδιών που αγωνίζονται εδώ με το τέλος του τουρνουά θα έχουν 15-20 διεθνή παιχνίδια στα πόδια τους, κάτι που στο παρελθόν δεν συνέβαινε».

ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 26-10
Τα πεντάλεπτα: 4-2, 8-3, 12-4, 15-5 (ημχ.), 17-6, 20-6, 25-7, 26-10
ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Νέμετς Μπόρις): Πούριτς, Κράλιεβιτς 2, Στάστεβιτς 1, Κάμπα, Ντράσκοβιτς 2, Φριτζ, Κασάρ 3, Μπένκοβιτς 4, Μπράνιτς, Νρούζινετς 1, Σαφράνκο 5, Βρίμπιτς 6, Μπουνάτσκι 4, Γιαβόρ, Πλάνινιτς, Ρόβις
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Καρακεχαγιάς Αθανάσιος): Μίγκας 1, Σιγιρίδης 2, Καρακεχαγιάς, Μπόσκος, Παναγιωτίδης, Γεωργαντόπουλος, Γιαγούλας, Αθανασιάδης, Μαρκάτος, Αρβανίτης 1, Παντελίδης 1, Καλαϊτζης 3, Φότογλου, Γρηγοριάδης, Καμπίτσης 1, Θωίδης 1
Διαιτητές: Φωκίτης, Τσάμος. Δίλεπτα: 3-3

2ος όμιλος

ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ – ΒΑΛΕΝΣ 24-15
Υψηλούς στόχους έχει και φέτος η Εθνική Ισραήλ στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» κι ίσως βλέψεις ακόμη και για την πρωτιά στο τουρνουά, μετά τη δεύτερη θέση πέρυσι. Κι αυτό φάνηκε σε ακόμη παιχνίδι. Οι Ισραηλινοί με επιθετική άμυνα 3-3 στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πέτυχαν την τρίτη νίκη τους με 24-15 επί της Βαλένς. Οι Γάλλοι είχαν σημαντικό επιθετικό πρόβλημα κι έκαναν αρκετά λάθη, ενώ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό.

Νεμπόισα Λοντσάρεβιτς (Προπονητής - Βαλένς): «Υπήρχε μεγάλη διαφορά τόσο στο επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο και στην τεχνική αλλά και τη σωματοδομή. Το Ισραήλ χρησιμοποίησε μια πολύ επιθετική άμυνα στην οποία προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου. Ήταν μια καινούρια εμπειρία η οποία θα μας φανεί χρήσιμη».
Μπέντζαμιν Ιντζέλ (προπονητής εθνικής Ισραήλ): «Συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε το παιχνίδι, συνεχίζουμε να περνάμε καλά με τα παιδιά και επίσης να παίρνουμε εμπειρίες. Εύχομαι κάθε φορά να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Στόχος μας είναι να μαθαίνουμε καινούρια πράγματα σε κάθε παιχνίδι και να περνάμε καλά».

ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ – ΒΑΛΕΝΣ 24-15
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-3, 11-4,12-5 (ημχ.), 14-7, 17-9, 21-11,24-15
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (Μπέντζαμιν Ίντζελ): Ιλιουκάιν, Ζαγκάινοφ, Σούμαν 1, Τσεμερκίνσκι 1, Κοέν, Τρογεμαν 4, Κεσέμ 2, Νιβ 1, Νταγιάν 1, Κατς 1, Ίντο 3, Πίντο 2, Σίμσι 2, Μότολα, Σαχάρ, Λουμπόζο 6, Φαρκάς
ΒΑΛΕΝΣ (Νεμπόισα Λοντσάρεβιτς): Σεκρέτ, Φερντιού, Σαπέτ, Βαλιέρ 1, Ντεπό 1, Βελότι, Κοκελέ 2, Οντεμάρ 2, Βινερόν, Κλουζ 2, Πέιν 6, Μπρούνελ, Γκάι, Λακάιγ, Μανικόμ 1
Διαιτητές: Τσάμος, Φωκίτης. Δίλεπτα: 5-2

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ - ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 20-23
Το τελευταίο παιχνίδι του ελληνικού κλιμακίου παμπαίδων που συμμετέχει στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στον β’ όμιλο ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αφού η πρόκριση στην προημιτελική φάση είχε επιτευχθεί. Όμως οι Έλληνες επίλεκτοι είχαν και κίνητρο και φρόντισαν να προσφέρουν και θέαμα νικώντας με 23-20 την Λοκομοτίβα Μπρίτσκο. Οι παίκτες του Τάσου Χατζηπαρασίδη έκαμψαν την αντίσταση των Βόσνιων ανεβάζοντας απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι το 25’ το παιχνίδι έδειχνε πως θα είναι ντέρμπι, όμως με ένα σερί 4-0 μέσα σε πέντε λεπτά το 14-13 έγινε 18-13. Ο έλεγχος του αγώνα πέρασε σε ελληνικά χέρια με τους επίλεκτους να διατηρούν τη διαφορά χωρίς να επιτρέπουν στους Βόσνιους να αμφισβητήσουν την τελική έκβαση του αγώνα.

Γκόραν Βάσιτς (Προπονητής – Λοκομοτίβα Μπρίτσκο): «Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Παίξαμε όπως και στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά, μιας και αντίπαλος ήταν το κλιμάκιο της Ελλάδας, που έχει παίκτες από πολλές ομάδες και μπορεί να κάνει όσες αλλαγές θέλει χωρίς να μειώνεται η ποιότητα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Τάσος Χατζηπαρασίδης (Προπονητής – Κλιμάκιο Παμπαίδων): «Δεν υπήρχε αγωνία για το αποτέλεσμα, μιας και δεν θα άλλαζε η τελική κατάταξη. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το κλιμάκιο ομάδα, είναι μία συλλογή παικτών χωρίς προπόνηση. Προσπαθούμε να κερδίσουμε εμπειρίες. Μας δυσκόλεψε λίγο η άμυνα 6-0, αλλά έτσι είναι, προχωράμε».

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 20-23
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 7-7, 9-8, 11-11 (ημχ.), 13-14, 13-18, 16-21, 20-23
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΙΤΣΚΟ (Γκορόν Βάσιτς): Ρικάνοβιτς, Τάντιτς, Ντόρντεβιτς, Μίλιτς, Πέτροβιτς 3, Μπαράκοβιτς 5, Γκλάμοτσακ, Ντούκιτς, Μεχμέντοβιτς 2, Γιάξιτς, Ντόντιτς, Τοντόροβιτς 1, Κράισνικ 7, Μπίελακ 2
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (Χατζηπαρασίδης Αναστάσιος): Μόσχος, Νικολαΐδης, Σακάλογλου, Τσαχουρίδης 1, Καραγκιοζίδης, Μαραμάθας 5, Τζιγαρίδας 7, Αρβανίτης 1, Δεληχρηστος 3, Ελευθεριάδης, Μαυρίδης 1, Μάινας 1, Λόλας 2, Μπουλταδάκης 1, Μπεκιάρης 1, Φρίμας
Διαιτητές: Ανταμάτεν, Γουάπ. Δίλεπτα: 4-1


ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 26-18
Την πρώτη θέση του β’ ομίλου με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κατέκτησε η Εθνική Ισραήλ που επικράτησε με 26-18 των Βριλησσίων στο ματς που έριξε την αυλαία της δεύτερη ημέρα του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και με το οποίο ολοκληρώθηκε και η πρώτη φάση του τουρνουά, αφού αύριο αρχίζουν οι αγώνες κατάταξης και τα προημιτελικά. Οι ισραηλινοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τα Βριλήσσια προσπάθησαν στα τρία τελευταία λεπτά να μαζέψουν τη διαφορά, όχι όμως για πολύ αφού λάθη στην επίθεση άνοιξαν την ψαλίδα στο τελευταίο λεπτό.

Μπέντζαμιν Ιντζέλ (Προπονητής – Εθνική Ισραήλ): «Τελειώσαμε τους αγώνες του ομίλου με τέσσερις νίκες, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα έχουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα και ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το τουρνουά και να τονίσω ότι είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο πρωτάθλημα. Όλοι μας δείχνουν σεβασμό και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Ελπίζουμε να ξαναέρθουμε εδώ για το ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».
Σωτήρης Τοντόροβιτς (Προπονητής – Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια): «Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Είναι μία εθνική ομάδα και είμαστε ένα σωματείο, που είναι εντελώς διαφορετικό. Θεωρώ ότι πήραμε μία μεγάλη εμπειρία αντιμετωπίζοντας αυτή την ομάδα».

ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 26-18
Τα πεντάλεπτα: 6-1, 8-5, 10-6, 13-7 (ημχ.), 16-11, 19-11, 21-15, 26-18
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (Μπέντζαμιν Ίντζελ): Ιλιουκάιν, Ζαγκάινοφ, Σούμαν, Τσεμερκίνσκι, Κοέν, Τρόγεμαν 2, Κεσέμ 1, Νιβ 5, Νταγιάν 3, Κατς 2, Ίντο, Πίντο 1, Σίμσι, Μότολα 2, Σαχάρ, Λουμπρόζο 8, Φαρκάς 2
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Τοντόροβιτς Σωτήρης): Αρώνης 4, Βιτωράτος, Δαπόλας 2, Δαφνομίλης, Ζωγραφίδης 3, Ιωαννίδης, Κρητικός 2, Λάσκος 2, Μάιστρος 1, Σεϊτανίδης, Σωτηρίου, Τσαγκαράκης, Τομαδάκης 3, Κορκολής, Κομης 1, Ταμπάκος
Διαιτητές: Φρέμσταντ, Πέντερσεν. Δίλεπτα: 6-6


1ος όμιλος

ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ – ΧΑΝΘ 23-15
Η καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αρκετή για τη ΧΑΝΘ ώστε να μπορέσει να πάρει την πρώτη νίκη της στην 3ηαγωνιστική του Α’ ομίλου στον Βριληττό. Η Σεν Ραφαέλ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά και διαδοχικά λάθη των Θεσσαλονικιών - οι οποίοι στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 10-9, ενώ είχαν πάρει και διαφορά τριών τερμάτων (6-3) - στο δεύτερο μέρος και το 12-12 μετατράπηκε σε 19-13 μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το τελικό 23-15 ήρθε φυσιολογικά.

Κριστόφ Σαρουά (προπονητής Σεν Ραφαέλ): «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά επιθετικά. Μετά όμως όλα ήταν καλύτερα. Είχαμε πολύ καλή άμυνα, η οποία μας βοήθησε να αποκτήσουμε ταχύτητα στην επίθεση».
Κυριάκος Λάππας (Προπονητής - ΧΑΝΘ): «Αν και είχαμε να παίξουμε με παιδιά μικρότερα ηλικιακά, ήταν σαφές ότι η γαλλική ομάδα υπερτερούσε. Αυτά τα παιχνίδια είναι μαθήματα και για τον προπονητή και για τους παίκτες».

ΣΑΝ ΡΑΦΑΕΛ - ΧΑΝΘ 23-15 (9-10 ημίχρονο)
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-6, 7-8, 9-10 (ημχ.), 11-12, 17-12, 19-13, 23-15
ΣΑΝ ΡΑΦΑΕΛ (Σαρούα Κριστόφ):Βοϊνόβιτς 2, Χεϊναϊνί, Λανές 4, Βορμπέργκερ 1, Μπλάνσαρ, Βίνσεντ, Μερσαντιέ, Μπρόερ 4, Ταλίμπ, Λουμπράνο, Φιορένζα 3, Λίνον 1, Μπρισό 2, Σαντονί 6, Ντεκρουά
ΧΑΝΘ (Κυριάκος Λάππας): Δαμιανίδης, Γιαπιτζόγλου, Βασιλακόπουλος, Μιροδίκος, Καραπαναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Γουτζίκας 1, Θεοδώρου 3, Πάντζιος 1, Ανδρεαδάκης 3, Αγαθόνικος 4, Μαμούρης 2, Μιλίπουλος, Αχιλλιάς, Καλαφάτης 1
Διαιτητές: Αντναμάτεν, Γουάπ. Δίλεπτα: 0-4

ΓΕΡΣΙ – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 15-22
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Φοίβος Συκεών τον αγώνα με την Γέρσι για την 3η αγωνιστική του α’ ομίλου του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 22-15 των Δανών σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυρίαρχα στοιχεία ήταν το πάθος και η δύναμη (συνολικά δόθηκαν δέκα δίλεπτα από του Γάλλους διαιτητές) και παρά το εύρος της διαφοράς, ήταν ντέρμπι μέχρι και δέκα λεπτά πριν από τη λήξη.
Η Γέρσι μάλιστα προηγήθηκε με 10-9 στο ημίχρονο, αλλά ο Φοίβος και με τη βοήθεια του κόσμου που είχε ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη για να δει το παιχνίδι και δημιούργησε μια πολύ όμορφη και συνάμα θερμή ατμόσφαιρα, με όπλο την άμυνα (επιμέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο 13-5) κατάφερε να πάρει τη νίκη και έβαλε τις βάσεις για να διεκδικήσει την είσοδό του στα προημιτελικά.

Νίκλας Ρίισε (προπονητής Γέρσι): «Θα κάνω μόνο μια δήλωση. Όσοι έχουν μάτια είδαν τι έγινε σήμερα με τους διαιτητές».
Θανάσης Καρακεχαγιάς (προπονητής Φοίβου): «Είναι πολύ σημαντικό που μια ελληνική ομάδα κέρδισε μία ομάδα από την μεγάλη σχολή της Δανίας. Τα παιδιά διαχειριστήκαν πολύ καλά το ματς και αγωνίστηκαν με ωριμότητα»

ΓΕΡΣΙ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 15-22
Τα πεντάλεπτα: 2-4, 4-6, 7-7, 10-9 (ημχ.), 12-13, 14-19, 15-22
ΓΕΡΣΙ (Νίκλας Ριίσε): Γένσεν, Γιόχανσεν 2, Τζέκομπσεν 1, Φρεντερίκσεν 4, Μπατ 4, Γιοργκεσεν, Μόγκελβαγκ, Κόφοεντ 2, Βίλνες 1, Πούλσεν, Πόλνε, Αντρέσεν, Πέμπεργκ 1
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Καρακεχαγιάς Αθανάσιος): Μίγκας 2, Σιγιρίδης 5, Καρακεχαγιάς, Μπόσκος 2, Παναγιωτίδης 1, Γεωργαντόπουλος 5, Γιαγούλας, Αθανασιάδης 7, Μαρκάτος, Αρβανίτης, Παντελίδης, Καλαϊτζης, Φότογλου, Γρηγοριάδης, Καμπίτσης, Θωίδης
Διατητές: Καρμό, Μαρς. Δίλεπτα: 6-4


2ος όμιλος

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 12-18
Την πρώτη τους νίκη στο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ πέτυχαν τα Βριλήσσια κόντρα στην πολύ δυνατή Λοκομοτίβα Μπρίτσκο με 18-12. Η αθηναϊκή ομάδα με κύριο όπλο την άμυνα όχι απλά περιόρισε την επιθετική ισχύ της ομάδας από τη Βοσνία, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα πήρε τον έλεγχο του ρυθμού κι άρχισε να αυξάνει τη διαφορά. Μάλιστα, τα Βριλήσσια ανταπεξήλθαν ακόμα και όταν επιστρατεύτηκε από την Λοκομοτίβα άμυνα man to man.

Σωτήρης Τοντόροβιτς (προπονητής Βριλησσίων): «Καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη παίζοντας πολύ καλά στον αμυντικό τομέα. Τα παιδιά βρίσκουν τον ρυθμό τους και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί».

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 12-18
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-5, 5-8, 5-11 (ημχ.), 7-13, 9-16, 10-18, 12-12
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΙΤΣΚΟ (Γκορόν Βάσιτς): Ρικάνοβιτς, Τάντιτς, Ντόρντεβιτς 1, Μίλιτς 1, Πέτροβιτς 3, Μπαράκοβιτς 5, Γκλάμοτσακ 1, Ντούκιτς, Μεχμέντοβιτς 1, Γιάξιτς, Ντόντιτς, Τοντόροβιτς, Κράισνικ, Μπίελακ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Τοντόροβιτς Σωτήρης): Αρώνης 4, Βιτωρατος, Δαπόλας 4, Δαφνομίλης, Ζωγραφίδης 1, Ιωαννίδης, Κρητικός 2, Λάσκος 4, Μάιστρος, Σεϊτανίδης, Σωτηρίου, Τσαγκαράκης, Τομαδάκης 1, Κορκολής 2, Κοτσιώνης, Ταμπάκος
Διατητές: Χρζαν, Γιάνας. Δίλεπτα: 4-1


ΒΑΛΕΝΣ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 21-27
Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα παιχνίδια της πρώτης μέρας η ομάδα που απαρτίζουν τα παιδιά του κλιμακίου παμπαίδων, πέτυχε μια σημαντική νίκη σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση απέναντι στη Βαλένς με 27-21.
Το συγκρότημα που αποτελεί ουσιαστικά προθάλαμο της εθνικής εφήβων, πήρε από την αρχή προβάδισμα τριών τερμάτων και σταδιακά αύξανε τη διαφορά, χωρίς να απειληθεί ποτέ από τη γαλλική ομάδα.

Γιώργος Ζαραβίνας (Προπονητής – Κλιμάκιο Παμπαίδων): «Η ομάδα έδειξε σήμερα λίγο πιο δεμένη σε σχέση με χθες και ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτά τα διεθνή παιχνίδια, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και εμείς οι προπονητές».

HC ΒΑΛΕΝΣ - ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 21-27
Πενταλεπτα: 3-6,5-8, 8-12, 11-16 (ημχ.), 13-21, 18-24, 21-27
HC ΒΑΛΕΝΣ (Νεμπόισα Λοντσάρεβιτς): Σεκρέτ, Φερντιού, Σαπέτ 1, Βαλιέρ, Ντεπό, Βελότι 1, Κοκελέ 2, Οντεμάρ 6, Βινερόν 5, Κλουζ 2, Πέιν 2, Μπρούνελ, Γκάι 1, Λακάιγ, Μανικόμ
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ζαραβίνας Γιώργος): Μόσχος, Νικολαΐδης, Σακάλογλου 4, Τσαχουρίδης, Καραγκιοζίδης 4, Μαραμάθας 3, Τζιγαρίδας 4, Αρβανίτης 2, Δεληχρηστος 1, Ελευθεριάδης 6, Μαυρίδης, Μάινας 1, Λόλας, Μπουλταδάκης 2, Μπεκιάρης, Φρίμας
Διαιτητές: Χαραμούλ, Μπλάνερ. Δίλεπτα: 0-2


3ος όμιλος

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 21-15
Η Παρτίζαν πήρε τη νίκη απέναντι στον Άρη Νικαίας με 21-15, στο ντέρμπι πρωτιάς για τον τρίτο όμιλο του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Η σερβική ομάδα, έτσι, κατέλαβε την πρώτη θέση, μιας και ο Άρης δεν κατάφερε να την σταματήσει όταν βρήκε ρυθμό. Τα παιδιά του Ακίμ Κόμνενιτς είχαν μία διαφορά της τάξεως των δύο γκολ στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, και φρόντισαν να την μεγαλώσουν μετά το 30’, αφού η ελληνική ομάδα δεν έβρισκε λύσεις επιθετικά.

Ακίμ Κόμνενιτς (Προπονητής - Παρτίζαν): «Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα. Τα παιδιά έδειξαν ωριμότητα και ότι διαθέτουν την απαιτούμενη σοβαρότητα για να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Τώρα παίζουμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, στο Φιλίππειο, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς».
Ιωάννης Γρηγοράκης (Προπονητής - Άρης Νικαίας): «Είναι ένα τουρνουά δύσκολο. Τα παιδιά είναι σε μία ηλικία που απογοητεύονται και ενθουσιάζονται εύκολα. Δεν είναι έμπειροι παίκτες για να έχουν μία σταθερή απόδοση σε ένα παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή και καλοδουλεμένη ομάδα, που είναι πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα Σερβίας και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Οι τερματοφύλακες μας ήταν σε πολύ κακή μέρα, αφού έκαναν 3-4 αποκρούσεις σε όλο το παιχνίδι. Δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι. Τώρα πάμε στο Φιλίππειο να αντιμετωπίσουμε την Κροάσια Ζάγκρεμπ και είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ. Για μας είναι εμπειρία το τουρνουά αυτό και ήταν στόχος να παίξουμε με αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση».

ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 21-15
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 8-4, 9-6, 11-7 (ημχ.), 14-10, 17-11, 20-14, 21-15
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Ακίμ Κόμνενιτς): Μιχαήλοβ, Στίγιοβιτς, Μιλοβάνοβιτς, Τσάνακ, Χάιντιν 1, Τσαΐροβιτς, Γιέβτιτς, Μπάρατς 3, Μίσιτς 7, Βίζλινα 3, Κρίστιτς 3, Γκάγιτς, Μίτιτς, Μιλαντίνοβιτς, Στάνιτς 4, Γκοΐκοβιτς
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ιωάννης Γρηγοράκης):Νάκης, Τερλέτσκι, Καλπέρης, Δρoγγάρης, Πατσουλίνης 1, Βλάχος, Ασβεστάς, Κρεμμύδας 7, Γρούσπας, Κοκκοράκης 1, Ντεσούνι 1, Πογάτος 1, Χουρσουντιάν 1, Κούβαρης, Τσαμούρης 2, Αρτινιάν 1
Διαιτητές: Ντζόλιτς, Σάρατς Δίλεπτα: 3-1 Πέναλτι: 1/1 - 2/2

ΚΑΜΠ ΡΑΣΤΙΜΟ – Α.Ο. ΦΑΙΑΞ 23-16
Η Καμπ Ράστιμο πέτυχε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015», αφού επικράτησε του Φαίακα με 23-16. Η ομάδα της Κέρκυρας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, βελτιώνοντας την απόδοσή της από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά η ομάδα από την Σερβία έδειξε πως ήταν μία ταχύτητα πάνω από τον αντίπαλό της.

Μίογκραντ Νίκολιτς (προπονητής Καμπ Ράστιμο): «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές, αφού καταφέραμε να μείνουμε στο πλάνο του παιχνιδιού. Είμαι πολύ χαρούμενος, κυρίως γιατί καταφέραμε να παίξουν όλα τα παιδιά. Όλο αυτό το τουρνουά είναι απλά πανέμορφο».
Σπύρος Παγιάτης (προπονητής Φαίαξ): «Είχαμε τους δύο τραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να αγωνιστούμε πλήρεις. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε πιο ανταγωνιστικά στο παιχνίδι, ωστόσο δεν πήγε καλά εξαιτίας των τραυματισμών. Παρόλα αυτά αλλάξαμε την εικόνα των προηγούμενων εμφανίσεων και θεωρώ ότι και τα παιδιά και εγώ είμαστε ευχαριστημένοι».

ΚΑΜΠ ΡΑΣΤΙΜΟ – ΑΟ ΦΑΙΑΞ 23-16
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-3, 10-5, 12-9 (ημχ.), 16-12, 18-14, 22-16, 23-16
ΚΑΜΠ ΡΑΣΤΙΜΟ (Μίοντραγκ Νίκολιτς): Αντέλκοβιτς 2, Λέντανατς, Μπιγιέλινιτς 2, Σαποζνιτσένκο, Γιάκσιτς 2, Κόγιτς, Τσετόγιεβιτς 1, Βελίτσκοβιτς 1, Ρόγκαν, Ντόσλγιακ, Μιγιάτοβιτς, Αριζάνοβιτς 8, Στεφάνοβιτς 5, Μλαντένοβιτς 1, Στάνκοβιτς 1, Πάρκαγιτς
ΑΟ ΦΑΙΑΞ (Σπύρος Παγιάτης): Γούσης 1, Δοΐκας, Κεμεντζόπουλος, Κονισπολιάτης, Κόντζιαλης 1, Παγιάτης Γ. 3, Παγιάτης Ε. 1, Προσελάντης 2, Πούλης, Σουλάνης, Σουρβίνος Α. 4, Σουρβίνος Π. 4. Διαιτητές: Κιρς, Σιτνίκοβ Δίλεπτα: 2-1 Πέναλτι: 0/0 - 0/0

4ος όμιλος

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ 19-21
Νίκη μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» πήρε ο Δούκας επί του Φιλίππου Βέροιας, με 19-21, αποτέλεσμα που αφήνει εκτός συνέχειας τους «οικοδεσπότες».
Η ομάδα του Δημήτρη Στραβομύτη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά, χάρη στον Κώστα Μπασδέκη ο οποίος πέτυχε τα 13 από τα 21 της ομάδας του.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό σε όλη τη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ξεφύγουν με πάνω από ένα γκολ στο σκορ. Όταν αυτό έγινε, από την μεριά του Φιλίππου (16-14 και 18-16), ο Δούκας αντέδρασε και έφτασε σε μία πολύ μεγάλη νίκη που του επιτρέπει να αγωνιστεί στο «Φιλίππειο» στην επόμενη φάση.

Τάσος Χατζηπαρασίδης (Προπονητής – Φίλιππος Βέροιας): «Ο Δούκας ήταν πιο συγκεντρωμένος και το ήθελε πιο πολύ. Προσαρμόστηκε στις ανάγκες του, σε αντίθεση με μας που δεν το κάναμε. Ήταν ένα φυσικό αποτέλεσμα που αποτελεί αφορμή για προβληματισμό».

Δημήτρης Στραβομύτης (Προπονητής – Α.Σ.Ε. Δούκα): «Θεωρώ ότι ο Φίλιππος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα για την δική μου ομάδα είναι μία πολύ μεγάλη νίκη, η οποία πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ξεκίνησε από το μηδέν. Έχει καλύψει μία μεγάλη πορεία και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ 19-21
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 7-6, 9-9, 12-12 (ημχ), 14-13, 17-15, 19-20, 19-21
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Α. Χατζηπαρασίδης): Στεργιόπουλος, Μπαλτζής, Τζημπούλας 3, Ναβροζίδης, Γκαράς 1, Παπαδόπουλος, Μπαρμπέρης, Σαράφης 4, Κοντόπουλος 1, Κετόγλου, Μπαλτατζής 4, Κουκουτσίδης 4, Κωσταράκης, Τζούφρας, Ταραμονλής 2, Ζούζος
Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ (Δ. Στραβομύτης): Κατσαρής, Καλάργυρος, Κωνστανταρόπουλος, Στραβομύτης 2, Ζαφειράκης 3, Κωνσταντινίδης, Λαφαζάνος, Χριστοφορίδης, Ζώης 2, Ραλλάκης, Σπηλιώνης, Πατμανίδης, Κωστόπουλος, Σκαρής, Μπασδέκης 13, Σωτήρης 1
Διαιτητες: Ντζόλιτς, Σάρατς. Δίλεπτα: 5-2. Πέναλτι: 1/2 - 4/4


ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΠΑΟΚ 30-12
Η Νόβι Βελιγραδίου επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ με 30-12, στο τελευταίο ματς της δεύτερης ημέρας στο κλειστό «Δ. Βικέλας». Οι Σέρβοι έτσι κατέκτησαν την πρώτη θέση του 4ου ομίλου και προκρίθηκαν στους «8» του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Αντίθετα ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει κάποιο παιχνίδι.

Βλάντα Σίμισιτς (Προπονητής - Νόβι): «Είμαι ευχαριστημένος με την νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στην επίθεση, αλλά διορθώσαμε πολλά από τα λάθη μας στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με την καλή μας άμυνα, κερδίσαμε εύκολα»
Αλέξης Παπαβασίλης (Προπονητής – ΠΑΟΚ): «Ήταν ένα παιχνίδι αδιάφορο για την βαθμολογική θέση, αφού έχουμε τερματίσει στην 4η και τελευταία. Έχουμε 16 παιδιά, πρέπει να συμμετέχουν όλα στους αγώνες. Είναι μία γιορτή για το άθλημα ο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ και αύριο θα έχουμε δύο παιχνίδια κατάταξης να δούμε πως θα τα διαχειριστούμε».

ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΠΑΟΚ 30-12
Τα πεντάλεπτα: 4-2, 7-4, 10-5, 13-7 (ημχ), 16-9, 21-10, 25-11, 30-12
ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Βλάντα Σίμιτιτς): Τάσιτς, Ράγιτς, Τομόβ 3, Καρλιούσα 5, Ντέριτς 1, Ντζελεσόσκι 1, Στοΐκοβιτς 6, Μπιοτσανίν 1, Ρανισάβλιεβιτς, Τοντόροβιτς 2, Κόστιτς 3, Μιλούνοβιτς 2, Γκολούμποβιτς 5, Όπατσιτς, Μιλόγιεβιτς 1
ΠΑΟΚ (Αλέξης Παπαβασίλης): Γκλόκα, Βολιώτης, Λαζαρίδης, Κιάκος 1, Μπζάκος, Ίτσιος 3, Ντίνας, Παπαβασίλης 3, Βαίτσης 1, Εμμανουήλ 3, Κουρκουλάκης, Ιωάννου, Δούμτσης, Γιαννακίδης 1, Σκυτούδης, Παπαβασιλείου
Διαιτητες: Κιρς, Σιτνίκοβ Δίλεπτα: 1-1 Πέναλτι: 0/0 - 0/0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

1ος όμιλος (σε 4 ματς)
Ομάδα Β Γκολ
1. Κροάσια 8 108-41
2. Φοίβος Σ. 4 65-71
3. HK Γέρσι 4 80-75
4. Σεν Ραφαέλ 4 65-87
5. ΧΑΝΘ 0 52-36

Αποτελέσματα
Κροάσια Ζάγκρεμπ- Γέρσι 22-13
Σεν Ραφαέλ- Φοίβος 14-12
Κροάσια Ζάγκρεμπ- ΧΑΝΘ 26-9
Γέρσι- Σεν Ραφαέλ 26-19
Φοίβος- ΧΑΝΘ 21-19
Σεν Ραφαέλ- ΧΑΝΘ 23-15
Γέρσι- Φοίβος Συκεών 15-22
Κροάσια Ζάγκρεμπ- Σεν Ραφαέλ 34-9
Γέρσι- ΧΑΝΘ 26-12
Κροάσια Ζάγκρεμπ- Φοίβος Συκεών 26-10



2ος όμιλος (σε 4 ματς)
1. Ισραήλ 8 104-71
2. Κλιμ. Παμπαίδων 6 98-90
3. Βαλένς 3 98-88
4. Βριλήσσια 2 75-101
5. Λοκομοτίβα 1 74-91


Αποτελέσματα
Ισραήλ- Λοκομοτίβ 24-16
Βαλένς- Βριλήσσια 27-20
Ισραήλ- Επίλεκτοι Ελλάδος 30-22
Λοκομοτίβ- Βαλένς 26-26
Βριλήσσια- Επίλεκτοι Ελλάδος 19-26
Βαλένς- Επίλεκτοι Ελλάδος 21-27
Λοκομοτίβ- Βριλήσσια 12-18
Ισραήλ- Βαλένς 24-15
Λοκομοτίβ- Επίλεκτοι Ελλάδος 12-18
Ισραήλ- Βριλήσσια 26-18


3ος όμιλος (σε 3 ματς)
1. Παρτιζάν Βελιγραδίου 6 81-48
2. Άρης Νικαίας 4 70-53
3. Καμπ Ράστιμο 2 65-64
4. Α.Ο. Φαίαξ 0 39-90

Αποτελέσματα
Παρτιζάν- Ράστιμο 24-22
Άρης Νίκαιας- Φαίακας 31-12
Παρτιζάν- Φαίακας 36-11
Ράστιμο- Άρης Νίκαιας 20-24
Ράστιμο- Φαίακας 23-16
Παρτιζάν- Άρης Νίκαιας 21-16


4ος όμιλος (σε 3 ματς)
1. Νόβι Βελιγραδίου 6 74-41
2. Α.Σ.Ε. Δούκα 4 54-55
2. Φίλιππος Βέροιας 2 68-53
4. ΠΑΟΚ 0 36-73

Αποτελέσματα
Νόβι- Φίλιππος 20-18
Δούκας- ΠΑΟΚ 22-12
Νόβι- Δούκας 24-11
Φίλιππος- ΠΑΟΚ 21-12
Φίλιππος- Δούκας 19-21
Νόβι- ΠΑΟΚ 30-12


Το πρόγραμμα
Μ. Δευτέρα 6/4: Φιλίππειο: 09:00 Γέρσι- Ράστιμο (Φ1), 10:00 Βαλένς- Φίλιππος (Φ2), 11:00 Κροάσια- Άρης Νίκαιας (Ε1), 12:00 Φοίβος Συκεών- Παρτιζάν (Ε2), 13:00 Ισραήλ- ΑΣΕ Δούκα (Ε3), 14:00 Κλιμάκιο Παμπαίδων- Νόβι (Ε4), 15:00 Θέσεις 11-12 (ηττημένοι Φ1-Φ2), 16:00 Θέσεις 9-10 (νικητές Φ1- Φ2), 17:00 ηττημένοι Ε1-Ε2 (Γ1), 18:00 ηττημένοι Ε2-Ε4 (Γ2).
Δ. Βικέλας: 09:00 Σεν Ραφαέλ- Φαίακας (Φ3), 10:00 Βριλήσσια- ΠΑΟΚ (Φ4), 11:00 ΧΑΝΘ- Λοκομοτίβα (θέσεις 17-18), 12:00 θέσεις 15-16 (ηττημένοι Φ3-Φ4), 13:00 θέσεις 13-14 (νικητές Φ3-Φ4).

Μ. Τρίτη 7/4: Φιλίππειο: Πρωί: Περιήγηση στη Βεργίνα, 13:00 ημιτελικός (νικητές Ε1-Ε3), 14:00 ημιτελικός (νικητές Ε2-Ε4), 15:00 θέσεις 7-8 (ηττημένοι Γ1-Γ2), 16:00 θέσεις 5-6 (νικητές Γ1-Γ2), 17:00 Φιλικό Προπονητές- Βετεράνοι, 18:00 Μικρός τελικός (θέσεις 3-4), 19:00 Τελικός (θέσεις 1-2) 

No comments