Συνεντεύξεις τύπου για τους τελικούς και τις εθνικές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεντεύξεις τύπου για τους τελικούς και τις εθνικές

Η ΟΧΕ ανακοινώνει τις ημέρες και ώρες των συνεντεύξεων Τύπου των Τελικών

Στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του PAOK SPORTS ARENA θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες συνεντεύξεις Τύπου των Τελικών του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών, παρουσία εκπροσώπου της ΟΧΕ, των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων.

Συγκεκριμένα για τον 29ο Τελικό του Κυπέλλου
Ελλάδος Γυναικών ΟΦ Νέας Ιωνίας- ΠΑΟΚ η επίσημη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 14:00.

Για τον 33ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Λουξ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ η επίσημη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 14:00.

Συνεντεύξεις Τύπου θα πραγματοποιηθούν στην ίδια αίθουσα και μετά το τέλος των αναμετρήσεων (27 Μαρτίου, 17:30 και 29 Μαρτίου, 15:00) και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των απονομών.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Τελικού των Ανδρών το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο συνέντευξη Τύπου για τις Εθνικές Ομάδες Χάντμπολ, παρουσία του Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Ανδρών και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων κ. Γιώργου Κρανάκη, ο οποίος επέκτεινε πρόσφατα την συνεργασία του με την ΟΧΕ.

No comments