Σήμερα ο τελικός γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σήμερα ο τελικός γυναικών

Πραγματοποιήθηκε χθες στο PAOK SPORTS ARENA η συνέντευξη Τύπου του 29ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ΟΦ Νέας Ιωνίας- stoiximan.gr ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 17:30 σε απευθείας μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ). Παρόντες ήταν ως εκπρόσωπος της ΟΧΕ ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Σταματιάδης, οι προπονήτριες των δύο ομάδων Σοφία Ναϊσίδου, Γρηγορία Γκόλια και οι αθλήτριες Ρία Μασμανίδου και Σλάτζανα Τζέριτς

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:


Κώστας Σταματιάδης (Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ) «Πιστεύουμε ότι ο τελικός των γυναικών θα είναι μία γιορτή, μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, σε μεγάλο γήπεδο. Μοιραία είναι μεγάλο και το στοίχημα. Θέλουμε να γίνει ένα ματς, με πολύ κόσμο, που θα είναι αντάξιο της ιστορίας των δύο συλλόγων. Η ευχή μας είναι να νικήσει ο καλύτερος. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τη «Λουξ», τα «ΙΕΚ Ξυνή» και την AVIS. Δεν έχουμε ακριβή εικόνα για τον κόσμο που θα έχουμε αύριο, ωστόσο η προπώληση είναι ικανοποιητική. Ακόμη και αύριο μπορεί να προμηθεύεται ο κόσμος εισιτήρια. Για τη συνεργασία μας με τη ΝΕΡΙΤ η τηλεοπτική κάλυψη των δύο τελικών μπορεί να αποτελέσει πρόκριμα, ώστε να συνεχιστεί και στο πρωτάθλημα».

Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια Stoiximan.gr ΠΑΟΚ): «Καλωσορίζουμε την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Η αυριανή μέρα είναι μεγάλη για το γυναικείο χάντμπολ, επειδή μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στην Δημόσια, μπαίνοντας στα σπίτια του κόσμου. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαστε χαρούμενες που ο τελικός γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε τον κόσμο να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες. Ο αυριανός αγώνας είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στον τελικό δεν υπολογίζεις τίποτα, πρέπει να κερδίσεις. Η εικόνα που παρουσιάσαμε εμείς στον πρώτο γύρο είναι εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Στον πρώτο αγώνα με τη Νέα Ιωνία είχαμε σημαντικές απουσίες (Τζέριτς, Ανθίτση) και για την Προκοπίδου ήταν ο πρώτος αγώνας μετά το σοβαρό τραυματισμό της. Στη συνέχεια η εικόνα της ομάδας άλλαξε. Είναι μία ιδιαιτερότητα το μεγάλο γήπεδο και το γεγονός ότι υπάρχουν κερκίδες πίσω από τα τέρματα. Λογικά οι δύο ομάδες θα έχουν ένα θέμα με την ευστοχία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέας Ιωνίας) «Ευχαριστώ την κ. Γκόλια για το καλωσόρισμα. Είμαστε χαρούμενες για τη συμμετοχή μας στον τελικό. Θέλουμε να έρθει πολύς κόσμος, διότι γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα γήπεδα έχουν πρόβλημα να γεμίσουν. Οι ομάδες μας είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Μονόδρομος και για εμάς είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Να το ευχαριστηθούν όλοι. Κάθε αγώνας έχει διαφορετική σημασία. Ο τελικός είναι αγώνας δίχως αύριο.
Εμείς είχαμε ρίξει το βάρος μας ως ομάδα στους αγώνες του πρώτου γύρου και στις ευρωπαϊκές προκλήσεις. Προσωπικά νομίζω ότι ως μεγάλη ομάδα πρέπει να έχουμε το απαραίτητο βάθος και ποτέ δεν θα αφήσω τους τραυματισμούς να με προβληματίσουν. Πιστεύω ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι πανέμορφος, με δύο ομάδες που θέλουν πολύ να νικήσουν.
Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου, πάντως, για το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε στο γήπεδο που θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Στο γυναικείο χάντμπολ δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με κερκίδες πίσω από τα τέρματα, ελπίζω ότι αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα».

Σλάτζανα Τζέριτς (αρχηγός Stoiximan.gr ΠΑΟΚ) «Μπορώ να πω ότι θα γίνει ένα πολύ παιχνίδι αύριο. Θα έρθει κόσμος να μας βοηθήσει. Η Νέα Ιωνία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε για να κερδίσουμε. Νιώθω πολύ καλά. Πέρσι δεν αγωνίστηκα στον τελικό λόγω τραυματισμού και χαίρομαι που τώρα είμαι εδώ».

Αριάδνη Μασμανίδου (αρχηγός ΟΦ Νέας Ιωνίας) «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που βοηθούν να γίνουν οι τελικοί σε ένα μεγάλο γήπεδο. Περιμένουμε ένα ντέρμπι και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το τρόπαιο».

No comments