Πρώτος και αήττητος πάει στα μπαράζ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτος και αήττητος πάει στα μπαράζ

Πρώτος στόχος επιτευχθεί! Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β” Εθνικής, η ομάδα του Δία Πολίχνης, αναδείχθηκε νικήτρια και στον δεύτερο αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου, με σκορ 18-30 και τερμάτισε πρώτη και αήττητη μόνο με νίκες και φαντάζει από τα φαβορί των μπαράζ που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά για τους παίχτες του Στέλιου Υετίωνα, με αρκετά χαμένα τετ-α-τετ, με αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ να είναι 3-0. Στη συνέχεια όμως, ανέβηκε η απόδοση με
αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 9-12.

Στο 2ο ημίχρονο, είχαμε… επανάληψη του παιχνιδιού του 1ου Γύρου. Η άμυνα έγινε… τείχος, τα σουτ βρήκαν -επιτέλους- στόχο και η διαφορά πήρε την ανηφόρα για να φτάσει στα 14 γκολ λίγο πριν το φινάλε και το τελικό σκορ να γράφει 18-30.

Η παίχτες του Δία αφιέρωσαν τη νίκη αυτή, στους προπονητές Στέλιο Υετίωνα και Απόστολο Κεχαγιά που κατάφεραν να φτιάξουν από την αρχή μια ομάδα με 15 καινούργιους παίχτες και ιδιαίτερα στον Στέλιο Υετίων και την οικογένειά του που πέρασε πολύ δύσκολες μέρες τελευταία λόγω οικογενειακού προβλήματος.

No comments