Αλεξιάδης: «Συλλογική δουλειά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλεξιάδης: «Συλλογική δουλειά»

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Κώστας Αλεξιάδης μίλησε για τον σχεδιασμό των Εθνικών Ομάδων Ανδρών

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του προγραμματισμού των Εθνικών Ομάδων Ανδρών έγινε χθες με την συνάντηση του τεχνικού Συμβούλου και των Ομοσπονδιακών Προπονητών στα γραφεία της ΟΧΕ. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Κώστας Αλεξιάδης μίλησε για την σημασία αυτής της συνάντησης.

«Με την ενημέρωση των Ομοσπονδιακών Προπονητών από τον Τεχνικό της Εθνικής Ομάδας και
υπεύθυνο του προγράμματος κ. Γιώργο Κρανάκη, ξεκινά ουσιαστικά η υλοποίηση ενός δομημένου προγράμματος για τις Εθνικές Ομάδες των Ανδρών.
Σκοπός του προγράμματος αυτού σε γενικές γραμμές είναι η παρουσίαση των μελλοντικών στόχων της Εθνικής Ανδρών, η οποία πρόκειται για μία εντελώς νέα ομάδα, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει ριζική ανανέωση.
Επίσης έγινε η καταγραφή και αξιολόγηση όλου του έμψυχου δυναμικού των Εθνικών Ομάδων από τους U20 & U18 αλλά και να δοθούν ενιαίες Τεχνικοτακτικές κατευθυντήριες γραμμές με τις οποίες θα λειτουργούν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.Τόσο η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων όσο και η Τεχνική Επιτροπή που συμμετείχαν στον σχεδιασμό, θα ενημερώνονται σε μηνιαία βάση από τους αρμόδιους Ομοσπονδιακούς.
Έχει γίνει μια πραγματικά πολύ καλή συλλογική δουλειά της οποίας τα αποτελέσματα θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον. Σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να σταθούμε όλοι Προπονητές , Σωματεία, Παράγοντες, δίπλα στα παιδιά των Εθνικών ομάδων».

No comments