Ευχαριστώ από την ΟΧΕ, συγχαρητήρια από Νικολίτσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευχαριστώ από την ΟΧΕ, συγχαρητήρια από Νικολίτσα

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστούν τον Θανάση Νικολίτσα και τους συνεργάτες του, Νίκο Κορρέ και Ευθύμη Βλάχο για την παρουσία τους στην ΚΕΔ/ΟΧΕ.

Ειδικότερα όμως ευχαριστούν θερμά τον Θανάση Νικολίτσα για την μακροχρόνια προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας και συγκεκριμένα ως πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ επί 13 συναπτά έτη και εύχονται σε αυτόν αλλά και στους Νίκο Κορρέ, Ευθύμη Βλάχο, να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο αγαπημένο μας άθλημα.

Ο τέως πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ με νεα επιστολή του, συγχαίρει τα μέλη της νεας ΚΕΔ και θέτει
εαυτό στο πλευρό της νεας επιτροπής. Στην επιστολή του ο κ. Νικολίτσας αναφέρει:

"Επί τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων σας καθηκόντων  στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΟΧΕ , σας εκφράζω  τα ειλικρινή και  θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για κάθε επιτυχία στο δύσκολο ομολογουμένως έργο το οποίο αναλαμβάνετε. Η Διαιτησία του Χάντμπολ, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, βάλλεται από παντού  και θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να την προστατεύσουμε αλλά και να την βελτιώσουμε, καθώς διαχρονικά αποτελεί τον βασικότερο αλλά και κρισιμότερο πυλώνα του αθλήματος.
Είμαι σίγουρος πως με τις ικανότητες σας  και την εμπειρία σας, αλλά και την στήριξη της ΟΧΕ και όλων των Συνδέσμων Διαιτητών, η Ελληνική Διαιτησία μπορεί να  ανέβει και άλλα σκαλοπάτια, γιατί και καλούς αλλά και με προσόντα Διαιτητές έχει.
Τέλος σας κάνω γνωστό ότι θα είμαι αρωγός στο πλευρό σας  και θα παραμείνω πιστός στρατιώτης του Αθλήματος, που  τόσο πολύ αγάπησα, αλλά και με πάθος και αυταπάρνηση υπηρέτησα
 Σας εύχομαι και πάλι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στον νέο έργο σας.-

Θανάσης Νικολίτσας
Τέως Πρόεδρος ΚΕΔ/ΟΧΕ"

No comments