Έκοψε την πίτα του ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκοψε την πίτα του ο Διομήδης

Σε ζεστό, οικογενειακό και ευδιάθετο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Εν Λευκώ Bistrot στο Άργος, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ανδρική ομάδα του Διομήδη. Παίκτες, προπονητές, μέλη της Διοίκησης και φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο «στέκι των Λύκων» και απόλαυσαν μια ξεχωριστή, ήρεμη και ξένοιαστη βραδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός ΠΕ.Κ.Α. κος Γιάννης Μανιάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος, η Περιφερειακή σύμβουλος κα Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών κος Δημήτρης Κρίγγος, οι οποίοι ευχήθηκαν στην ομάδα υγεία, προσωπικές και
συλλογικές επιτυχίες και ευχαρίστησαν τον Διομήδη για το τεράστιο αθλητικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει στην Αργολίδα.

Ο πρόεδρος της ομάδας κος Κώστας Βλαχοσπύρος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική νέα χρονιά, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών και των προπονητών του Διομήδη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι είναι πολύ περήφανος που πλαισιώνουν την ομάδα και πως τους θεωρεί έναν έναν ξεχωριστά αναντικατάστατους στον τομέα τους.

Στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τους Νίκο Πασσιά και Τζούρο Μούγιτς να αναδεικνύονται οι τυχεροί, οι οποίοι βρήκαν το φλουρί και κέρδισαν δώρα από τους χορηγούς.

Η Διοίκηση του Διομήδη ευχαριστεί θερμά το Χρυσοχοείο Πυλαρινός και το κατάστημα Navy & Green στο Άργος, για την προσφορά των δώρων στους τυχερούς, το Ζαχαροπλαστείο Ορφανός για τη διάθεση των γλυκισμάτων και της βασιλόπιτας, καθώς επίσης και το Εν Λευκώ Bistrot για τη διάθεση του χώρου για την εκδήλωση.

No comments