Με το ενα πόδι στην Α1 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με το ενα πόδι στην Α1

Σπουδαίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό της Κυψέλης, όπου ο Ιωνικός πήρε μεγάλη νίκη 23-24 επί του Πανελληνίου, με την ομάδα του Σπύρου Μπαλωμένου να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α1 ανδρών. Το παιχνίδι τα είχε όλα. Κόσμο, δύναμη, πάθος για τη νίκη και κυρίως όμορφο θέαμα!!!

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ιωνικός ακολούθησε από την αρχή την πετυχημένη συνταγή του παιχνιδιού του πρώτου γύρο, με άμυνα 4 +2 πάνω σε Κρητικό και Χειβιδόπουλο, όμως ο Πανελλήνιος ήταν καλά διαβασμένος και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση εκμεταλλευόμενος την καλή απόδοση του Τζανακάκη, κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 16-14.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον Πανελλήνιο να διατηρεί το προβάδισμα, μέχρι το 45' όπου η απόδοση του τερματοφύλακα των φιλουξενομένων Κυρκίτσου που είχε αντικαταστήσει τον Κασαπίδη και η αλλαγή της άμυνας του Ιωνικού σε 5+1, μπλόκαραν τον Πανελλήνιο, με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να περάσει μπροστά αρχικά στο 50' με 21-22 και στο 55' με 21-24, με τους Αντωνόπουλο και Μπαλωμένο να πετυχαίνουν κρίσιμα τέρματα.

Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν συναρπαστικό αφού η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, επέστρεψε στο παιχνίδι εκ νέου μειώνοντας σε 23-24, με τον Τζανακάκη να αποκρούει πέναλτι του Μπαλωμένου και σουτ από τα 6 μέτρα του Ζευγούλα και να έχει την τελευταία επίθεση. Όμως το σουτ του Κρητικού στο 59:58, απόκρουσε ο Κυρκίτσος, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους παίχτες και τους φίλους του Ιωνικού, που βλέπουν πλέον την Α1 να είναι πολύ κοντά.

ΠΓΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 23-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος, Κοτελίδας 2, Κρητικός 4, Λέκκας 2, Ταουσάνης Ι., Χατζόπουλος 3, Μπαρίκος 1, Τσακουρίδης 5, Χειβιδόπουλος 3, Νικολούτσος, Κουτρουμπής 2, Χιωτέλης, Τζάνος, Πριόβολος 1, Κοντούλης

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Καρνάβας): Κυρκίτσος, Αντωνιάδης, Μπαλωμένος 9, Μπιτόπουλος, Τσακούλης, Μπίλος 1, Αντωνόπουλος 5, Βεζύρης, Κασαπίδης, Τόιτος 1, Σάσσος 4, Κοροβέσης 4, Τσακόγεωργας, Ζευγουλάς, Φιλίππου, Εμμανουήλ
Διαιτητές: Συρεπίσιος - Καραπάνος
Δίλεπτα: 6/2
Πέναλτι: 0 - 7/3

No comments