Φοίβος και Σκανδάλης μαζί εως το 2016 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φοίβος και Σκανδάλης μαζί εως το 2016

Η διοίκηση του Φοίβου και ο Βασίλης Σκανδάλης συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ως το καλοκαίρι του 2016. Τα άτυχα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, όχι μόνο δεν αποδυναμώνουν την ενότητα στην οικογένεια του Φοίβου, αλλά αντιθέτως την ενισχύουν και στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει η πίστη ότι πολύ σύντομα η δουλειά που γίνεται θα αποδώσει καρπούς. Σε αυτή τη λογική, η διοίκηση και ο προπονητής, αποφάσισαν από κοινού να επεκταθεί για ένα επιπλέον έτος η συνεργασία, μέχρι και τον Ιούνιο του 2016.

«Η συνεργασία μας με τον Βασίλη Σκανδάλη είναι πολύ ουσιαστική τον τελευταίο ενάμισι χρόνο
. Βρισκόμαστε σε πλήρη συνεννόηση και θεωρούμε ότι η επέκταση της συμφωνίας μας ως το καλοκαίρι του 2016, μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για την υλοποίηση του πλάνου που έχουμε βάλει», σχολίασε ο πρόεδρος του Φοίβου, Αντώνης Σαουλίδης.

Από την πλευρά του, ο 46χρονος τεχνικός επισήμανε ότι «στην οικογένεια του Φοίβου υπάρχει απόλυτη σύμπνοια, μεταξύ διοίκησης, παικτών και τεχνικού επιτελείου και αυτό φαίνεται από τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Το μόνο πρόβλημα είναι… η βαθμολογική μας θέση. Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα καθαρά ψυχολογικό, πιστεύω ότι αυτή η ομάδα κάποια στιγμή θα κάνει μία έκρηξη και θα ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. Έτσι, όταν ο Αντώνης Σαουλίδης μου πρότεινε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, στο μέσο της σεζόν, δεν είχα κανένα ενδοιασμό. Η ομάδα δεν έχει παράλογους στόχους, αλλά αντίθετα αυτά που θέλουμε είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Είπαμε ότι από την αρχή της σεζόν πως επιδιώκουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Μοιραία αυτό είναι η αποφυγή των πλέι άουτ και η συμμετοχή στα πλέι οφ. Παραμένει ως στόχος μας, είμαστε ζωντανοί».

No comments