Πέτυχε το σκοπό του το «Αγραία 2014» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέτυχε το σκοπό του το «Αγραία 2014»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου 2014, το Τουρνουά “Αγραία 2014”, που διοργάνωσαν από κοινού ο Γ.Σ. Θησέας Αγριάς και η Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το Ποδόσφαιρο και η Χειροσφαίριση συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση, όπου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα για να προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Για τρεις ώρες πάνω από 70 παιδιά, αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών των δύο συλλόγων, αγωνίσθηκαν μεταξύ τους μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε αγώνες που το ένα ημίχρονο ήταν Χειροσφαίριση και το άλλο ημίχρονο Ποδόσφαιρο.

Μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου, γονείς των παιδιών, αλλά και φίλοι και μέλη των δύο
συλλόγων. Όπως και συγκινητική ήταν η προσφορά σε τρόφιμα και ρούχα, τόσο από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, όσο και από φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ κληρώθηκαν και δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες, προσφορά επιχειρήσεων και καταστημάτων της περιοχής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσοβελώνη Μαρίνα, ο αντιδήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας και ο δημοτικός σύμβουλους κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης. Οι διοικήσεις των συλλογων θεωρούν ότι το συγκεκριμένο τουρνουά θα γίνει θεσμός και του χρόνου θα διοργανωθεί πια, στο κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς.

Τα διοικητικά συμβούλια των δύο συλλόγων ευχαριστούν όλους τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και προσέφεραν από το υστέρημα τους γι αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ευχαριστούν επίσης για την προσφορά τροφίμων: την ομάδα κυνηγών Αγ. Λαυρεντίου, την επιχείρηση Σιούρας ΑΒΕΕ και το αρτοποιείο του κ. Κόρμπα στις Μηλιές. Ευχαριστούν τις παρακάτω επιχειρήσεις και φορείς, για την προσφορά δώρων που κληρώθηκαν στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης: σύλλογο Παλαιμάχων Θησέα Αγριάς, ΕΨΑ Α.Ε., Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, κομμώσεις Μούτος Γιώργος στην Αγριά, το κατάστημα αθλητικών ειδών του κ. Αργυράκου Κωνσταντίνου (Adidas) στο Βόλο, το κατάστημα Action Fun Shop στο Βόλο, το κατάστημα των Αφών Πολύζου στο Βόλο, το κατάστημα αθλητικών ειδών του κ. Κεχαγιά στον Αλμυρό. Ευχαριστούν επίσης τον ΔΕΟΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου και της μικροφωνικής εγκατάστασης, την ομάδα Άμεσης Επέμβασης Αγριάς για την εθελοντική τους προσφορά στη συγκέντρωση και διανομή των τροφίμων και ρούχων, τον φωτογράφο Οικονόμου Βασίλη για την φωτογράφιση της εκδήλωσης, τον φυσικοθεραπευτή Κούκιο Βασίλη που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως γιατρός των αγώνων, και το τυπογραφείο του κ. Δεμελή Παναγιώτη στο Βόλο.

No comments