Μάλλιος: "Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και πίστη" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: "Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και πίστη"

Ένας ακόμα Έλληνας που διαφημίζει το ελληνικό χάντμπολ στο εξωτερικό είναι ο Χάρης Μάλλιος. Ο 27χρονος περιφερειακός αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας με την φανέλα της Στραλζούντερ και ήδη έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας το λίγο διάστημα που βρίσκεται εκεί. Ο MVP της περσινής Α1 Ανδρών μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τους αγώνες που έρχονται στο EURO 2018.

«Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις με την Κύπρο και να σημειώσουμε δύο νίκες. Επιχειρείται μία ανανέωση σε εξέλιξη στην Εθνική Ανδρών εδώ και μερικούς μήνες που όπως έχουν έρθει τα πράγματα επιβάλλεται να γίνει. Υπάρχει ένας κορμός
παικτών που έχουν εμπειρία και κάποιες παραστάσεις, αλλά και νέα ταλαντούχα παιδιά. Η Εθνική δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η βιτρίνα και ο καθρέπτης του ελληνικού χάντμπολ. Καλούμαστε να προστατέψουμε το προϊόν μας και να συνεχίζουμε να το εξάγουμε στο εξωτερικό, παραμένοντας στο προσκήνιο. Οι δυνατότητες υπάρχουν και είναι δεδομένες. Από εδώ και στο εξής χρειάζεται δουλειά, υπομονή και πίστη. Πρέπει να έχουμε προοπτική για το μέλλον σε βάθος 6ετίας».

No comments