Φιλική νίκη του Σεριφάτου επί του ΒΑΟ Κορίνθου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλική νίκη του Σεριφάτου επί του ΒΑΟ Κορίνθου

Με φιλική νίκη απέναντι στην άλλη "νέα" ομάδα της Β Εθνικής, τον ΒΑΟ Κορίνθου, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Σεριφάτου Αιγιάλειας. Η ομάδα του Τάκη Καρακίτσου, πήρε μια εύκολη νίκη με 44-24, δείχνοντας ότι είναι πιο έτοιμη και με περισσότερη εμπειρία μιας και όλοι οι παίκτες είχαν αγωνιστεί την προηγούμενη σεζόν στην Α2 Κατηγορία.

Μετά τη λήξη  του παιχνιδιού ο προπονητής του Σεριφάτο Τάκης Καρακίτσος δήλωσε : ''Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών μου, έγιναν μερικά λάθη από πλευράς μας αλλά υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης  μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος .Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά.".

Από την μεριά του ο προπονητής του Β.Α.Ο Κορίνθου Γιάννης Πανούσης δήλωσε ''Οι παίκτες μου
έκαναν πολλά λάθη που δεν έκαναν σε άλλα φιλικά. Είχαμε δουλέψει σε κάποια πράγματα στις προπονήσεις τα οποία δεν μας βγήκαν.Δεν είχαμε πάθος και πρέπει να τα συζητήσουμε αυτά και να τα διορθώσουμε ώστε να βελτιωθούμε.Το Σεριφάτο ήταν πολύ καλύτερο ,έχει παίκτες με καλά πατήματα και την εμπειρία να εκμεταλλευτούν την αδράνεια μας και να κινηθούν σωστά."

Για το Σεριφάτο αγωνίστηκαν οι : Βύρλος ,Γιούπης , Βορίλας, Αλεξόπουλος, Πολυδώρου, Θεοδωρόπουλος, Μήλας, Δημητρουλόπουλος, Γκίωνης , Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Ζάτσε, Κολοκυθάς.

No comments