Ο Μ. Μπελιτσιάνης marketing manager του Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μ. Μπελιτσιάνης marketing manager του Διομήδη

Η Διοικούσα Επιτροπή του Διομήδη Άργους ανακοινώνει ότι την θέση του Marketing & Business Operations Manager στο νέο οργανόγραμμα του συλλόγου αναλαμβάνει επίσημα ο Ματθαίος Μπελιτσιάνης, στέλεχος αρκετά έμπειρο στο συγκεκριμένο κομμάτι, με ακαδημαϊκό υπόβαθρο και μακρά θητεία σε μεγάλες εταιρείες.

Το σημαντικότερο όμως και αυτό που χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Διομήδη είναι το γεγονός ότι αποτελεί άνθρωπο - γέννημα θρέμμα του συλλόγου. Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αθλητές στην ιστορία του Διομήδη, φόρεσε την φανέλα των Λύκων για 16
ολόκληρα χρόνια έχοντας συνολικά 174 συμμετοχές και 474 γκολ. Αφότου σταμάτησε την αθλητική του καριέρα έμεινε δίπλα στην ομάδα, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αποτελεί ενεργό διοικητικό μέλος. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου "Είναι ευλογία πραγματικά να στελεχώνεις την ομάδα σε τεχνοκρατικό επίπεδο με δικά σου παιδιά."

Το συγκεκριμένο πόστο είναι νευραλγικό στο στρατηγικό σχεδιασμό του Διομήδη καθώς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την βιωσιμότητα και το μέλλον του συλλόγου σε πολλά επίπεδα. Ο κ. Μπελιτσιάνης αναλαμβάνει ένα τομέα στον οποίον ο Διομήδης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, ήρθε η ώρα όμως να το αντιμετωπίσει άκρως επαγγελματικά καθώς αυτό επιτάσσουν οι σύγχρονες τάσεις και ανάγκες των επιχειρήσεων.

Η διοίκηση του Διομήδη επενδύει πάρα πολύ στις δυνατότητες και ικανότητες του Ματθαίου Μπελιτσιάνη και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα οδηγήσει τον σύλλογο σε υψηλότερα επίπεδα, ενω τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακά. 

No comments