Γεωργιάδης: «Θα παλέψουμε για τον τίτλο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης: «Θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4 μίλησε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης, με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το προσεχές Σάββατο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Δικεφάλου:
Για την προετοιμασία:
«Δουλεύουμε από την εβδομάδα πριν τον 15Αύγουστο. Πήγαμε καλά, δεν είχαμε τραυματισμούς και είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέους αθλητές και όσο περνούν οι μέρες δενόμαστε περισσότερο.
Για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ:

«Ηρθα στα μέσα της περσινής χρονιάς, τον Ιανουάριο. Τότε ξέραμε τις δυσκολίες αλλά είπαμε να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε από νωρίς και να σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά από νωρίς. Δουλέψαμε δημιουργικά σε πολλούς τομείς και το αποτέλεσμα φαίνεται καλό».
Για το πρωτάθλημα που ζητά ο κόσμος:
«Ολοι αυτό θέλουμε. Θα παλέψουμε να τα καταφέρουμε. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, έχει πολλές λεπτομέρειες, έχει δρόμο. Θα εκμεταλευτούμε τις δυνατότητές μας, θα πάρουμε δύναμη και από τον κόσμο μας και στο τέλος θα έχουμε κάνει μια δουλειά για την οποία θα είμαστε περήφανοι».
Για το επίπεδο φέτος:
«Κάποιοι αποδυναμώθηκαν αλλά και κάποιοι άλλοι, όπως ο Φίλιππος Βέροιας, ενισχύθηκαν. Θα είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα για όλους. Η ΑΕΚ δεν είναι αυτή που ήταν παλιά και το Αργος έχει χάσει αρκετούς παίκτες. Εμείς είμαστε δυνατότεροι αλλά και ο Φίλιππος. Πρώτα πρέπει να μπούμε καλά στην τετράδα και μετά θα δούμε για τον τίτλο»
Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Δούκα:
«Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Ο,τι έγινε μέχρι τώρα δεν έχει αξία, ήταν φιλικό. Τώρα θα δούμε. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και θα παλέψουμε. Είναι πρόβλημα το να είσαι φαβορί και να έρχονται ομάδες να παίξουν μαζί σου που δεν έχουν κάτι να χάσουν αλλά θα τα καταφέρουμε»

No comments