Συνέχεια στις καινοτομίες από τον Φοίβο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνέχεια στις καινοτομίες από τον Φοίβο

Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα του Φοίβου Συκεών φέρνει ακόμη πιο κοντά γονείς και παιδιά. Το Kids with Parents αποτελεί το νέο πρόγραμμα του Φοίβου και απευθύνεται σε γονείς και στα παιδιά που γεννήθηκαν από το 2011 και έπειτα. Στην ηλικία αυτή τα παιδιά έχουν την ανάγκη να εναλλάσσουν τις δραστηριότητες πολύ συχνά. Το Kids and Parents, λόγω της πολύ μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων, τα βοηθά να έχουν συνεχώς το ενδιαφέρον τους στραμμένο σε αυτές.

Η φιλοσοφία του προγράμματος βασίζεται στη γνώση ότι τα παιδιά νιώθουν ευτυχισμένα παίζοντας. Όταν στο παιχνίδι συμμετέχει το πιο αγαπημένο πρόσωπο, η μαμά ή ο μπαμπάς, η ατμόσφαιρα
γίνεται μοναδική. Και για τους δύο…

Δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη (17.00-18.00) και Σάββατο (11.30-12.30), στην αίθουσα δραστηριοτήτων του κλειστού γυμναστηρίου των Συκεών, γονείς και παιδιά παίζουν μαζί, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων συνεργατών. Μαμάδες ή μπαμπάδες. ελάτε να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας με τα παιδιά σας και να χτίσετε μια όμορφη σχέση μέσα από παιχνίδια με μουσική, τραγούδι, θέατρο και γυμναστική.

 Τι γίνεται στο Kids with Parents

· Παιχνίδια με μουσική και κίνηση
· Ζωγραφική και κατασκευές
· Ομαδικά παιχνίδια
· Χορός
· Μαγειρική και ζαχαροπλαστική
· Aφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών
· Θεατρικό παιχνίδι
· Τραγούδια και μουσική
· Κουκλοθέατρο
· Γυμναστική γονιού και παιδιού

Ημέρες και ώρες

Κάθε Τετάρτη – 17.00 έως 18.00
Κάθε Σάββατο – 11.30 έως 12.30

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6931 177-177

No comments