ΑΣΕΔ: Χειρουργήθηκε χθες ο Σαμαράς. Τρείς μήνες εκτός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΣΕΔ: Χειρουργήθηκε χθες ο Σαμαράς. Τρείς μήνες εκτός

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ομάδα του Γιώργου Κρανάκη που βλέπει συνεχώς να μεγαλώνει η λίστα με τις απουσίες βασικών παικτών της ομάδας. Στο φιλικό ματς της 10/09 με αντίπαλο την ομάδα ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ, ο Δήμος Σαμαράς δέχτηκε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα από τα πλάγια τη στιγμή που προσπαθούσε να σουτάρει σε αιφνιδιασμό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο.

Η διάγνωση ανάφερε "ρήξη πρόσθιου και πρόσθιου άνω επιχείλιου χόνδρου δεξιού ώμου και εμπιεστικό κάταγμα βραχιονίου κεφαλής" με τον Σαμαρά να χειρουργείται χθες το πρωί και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τους επόμενους 3 μήνες. Η διοίκηση του ΑΣΕΔ του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενώ ο ίδιος - λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο - δήλωσε:


"Σε ένα άθλημα σαν το Χάντμπολ, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς έτυχε να συμβεί 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό team και είμαι σίγουρος πως θα δώσουν το 110% για να καλύψουν το κενό το δικό μου που έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Στάθη Ζαμπούνη. Είμαι αισιόδοξος πως με την βοήθεια του φυσιοθεραπευτή μας, Γιάννη Μπερσίμη, θα γυρίσω σύντομα και πιο δυνατός! Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για την πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη που μας προσφέρει,κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο για όλους τους συλλόγους και τους αθλητές."

Θυμίζουμε ότι ο ΑΣΕΔ αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη όπου το Σάββατο φιλοξενείται από τον ισχυρό ΠΑΟΚ σε αγώνα που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Ζαμπούνη και Σαμαρά, αλλά και των μέχρι πέρυσι βασικών αθλητών Γεωργιάδη (επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα), Μουντζουρίδη (αποσύρθηκε από την ενεργό δράση), Τόμπρου (βρίσκεται ακόμη εκτός ομάδας) και Τζηρά (εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος).

Γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα θα βασιστεί στη νέα γενιά αθλητών που είτε ανέβηκε από το εφηβικό τμήμα είτε μεταγράφηκε φέτος στην ομάδα έχοντας τη βοήθεια λίγων έμπειρων αθλητών που απέμειναν όπως είναι οι Ζαλώνης, Ντούνης και Αραπακόπουλος.

No comments