Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης: «Όνειρο και στόχος μας η άνοδος στην Α2» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης: «Όνειρο και στόχος μας η άνοδος στην Α2»

Στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και σε προπόνηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ των Κυκλώπων που συμμετέχουν στην Β' Κατηγορία στον όμιλο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, βρέθηκε το «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΡΑΚΗ». Οι Κύκλωπες που πέρυσι έχασαν την πρωτιά από την Ξάνθη και τερμάτισαν δεύτεροι, τη φετινή σεζόν θέλουν (και δεν το κρύβουν) το κάτι παραπάνω. Στο μικρόφωνο μας μίλησε ο πρώην παίκτης και από φέτος προπονητής της ομάδας Ηλίας Ταρές:

«Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πέρυσι η ομάδα υπό τις οδηγίες του Χρήστου Ποντισίδη είχε μια ανοδική πορεία, εξελίχθηκε και φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι, προσθέτοντας ακόμα κάποια πράγματα. Όνειρο όλων των παιδιών είναι η άνοδος στην Α2 και αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε φέτος. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να παίξουμε καλό χάντμπολ και στο τέλος της σεζόν να είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου».

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκε στο διεθνές τουρνουά «Άγγελος
Χαραλαμπάκης» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 24, 25 και 26 Οκτώβρη:

«Οι επίσημοι αγώνες αργούν ακόμα, οπότε αυτό το τουρνουά είναι μια καλή προετοιμασία και μία πρόκληση για μας καθώς θα πάρουνε μέρος ομάδες που είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω από μας όπως ο ΠΑΟΚ στον οποίο παίζει ο ζωντανός θρύλος του αθλήματος Αλέξης Αλβανός. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ειδικά τα μικρά παιδιά της ομάδας έχουν σαν πρότυπα πολλούς απ' αυτούς τους μεγάλους αθλητές και έτσι θα είναι μια μεγάλη εμπειρία».

Στο «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΡΑΚΗ» μίλησε επίσης, ο αρχηγός των Κυκλώπων Κώστας Μπασδάνης, που είναι εκτός δράσης με κάταγμα περόνης και ολική εξάρθρωση αστραγάλου:

«Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα από πέρυσι. Στόχος μας είναι καταρχήν να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια ότι προκύψει».

Πηγή: http://kosmaspantazis.blogspot.gr/

No comments