Συνεργασία της Ορμής Λουξ με την εταιρία ΜΑΧΡΩ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεργασία της Ορμής Λουξ με την εταιρία ΜΑΧΡΩ

Μία από τις Πατρινές επιχειρήσεις που στηρίζουν φέτος την προσπάθεια της Ορμής Λουξ είναι και η εταιρία χρωμάτων "ΜΑΧΡΩ" η οποία φιγουράρει μάλιστα στα εντυπωσιακά φετινά μπλουζάκια της ομάδας. Η συγκεκριμένη συνεργασία ξεκίνησε τη φετινή χρονιά και καθοριστικό ρόλο σε αυτή έπαιξε η σχέση που συνέδεε τον Ανδρέα Κόγκα με έναν από τους πιο ρομαντικούς παράγοντες του Πατραϊκού αθλητισμού, τον Ματθαίο Αντωνόπουλο ο οποίος δυστυχώς δεν βρίσκεται στη ζωή. Τα αδέρφια Αντωνόπουλου σεβόμενα την πολυετή φιλία και σχέση που είχε ο πατέρας τους με τον Ανδρέα Κόγκα στέκονται στο πλευρό της ομάδας
προσφέροντάς της πολύτιμη βοήθεια. Άλλωστε, για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ματθαίος Αντωνόπουλος ήταν ο άνθρωπος που στις αρχές της δεκαετίας του 2000 πήρε στην πλάτη του την τότε ομάδα του χαντμπολ, τον Θρίαμβο( σημερινή Ορμή Λουξ) και την κράτησε ζωντανή. Συνεπώς τόσο ο πρόεδρος όσο και η διοίκηση της Ορμής Λουξ νιώθουν ευγνωμοσύνη για έναν άνθρωπο που με το πολυετές έργο του όταν ήταν εν ζωή κράτησε ψηλά τη σημαία του Πατραϊκού αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρεας Κόγκας, αναφερόμενος στη συγκεκριμένη χορηγία τόνισε: " Ο Ματθαίος Αντωνόπουλος υπήρξε ένας από τους παράγοντες του Πατραϊκού αθλητισμού που έχουν αδικηθεί, γιατί θεωρώ ότι δεν αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε η πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλειά του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου ότι ήταν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τότε Θριάμβου που τον στήριξε όσο κανείς άλλος, αφενός μεν με το να απορροφηθεί η ομάδα του Φοίνικα από το Θρίαμβο και αφετέρου με την καθοριστική του απόφαση να δοθεί το τμήμα χαντμπολ του Θριάμβου και να δημιουργηθεί η μετέπειτα μεγάλη ομάδα της Ορμής Λουξ. Εαν ο Ματθαίος δεν είχε στηρίξει τότε με τις αποφάσεις του την ομάδα, φοβάμαι ότι μπορεί τώρα να μην υπήρχε ο σύλλογός μας.
Ευχαριστώ τους γιους του Ματθαίου, Σάκη και Γιώργο Αντωνόπουλο για αυτή τη συνεργασία και ελπίζω να είναι προς όφελος και των δυο".

No comments