Καφφάτος και Αϊβάζης στη Νέα Ιωνία! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καφφάτος και Αϊβάζης στη Νέα Ιωνία!

Δύο πολύ ηχηρές κινήσεις πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα του ΟΦ Νέας Ιωνίας. Ο Δημήτρης Καφφάτος και ο Γιάννης Αϊβάζης επιστρέφουν στα «πάτρια εδάφη» την ομάδα όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους και το χάντμπολ σε μικρή ηλικία.

Ο Δημήτρης Καφφάτος λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση στα 38 του χρόνια αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας στην πρώτη του προσπάθεια σε πάγκο ομάδας. Ο Γιάννης Αϊβάζης θα φορέσει την φανέλα του Συλλόγου για έναν και τελευταίο χρόνο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του και μετά θα συνεχίσει να προσφέρει από άλλο
πόστο. Οι δύο τους είχαν πολύ καλή συνεργασία στην ΑΕΚ την σεζόν 2011-2012 και διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια άριστες φιλικές σχέσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Νέα Ιωνία και αυτό γίνεται μαζί με τον Δημήτρη. Μεγαλώσαμε σε αυτόν τον Σύλλογο. Πρώτος στόχος είναι να κάνουμε την ομάδα ξανά ανταγωνιστική και να αποκτήσει ξανά την δυναμική που της αξίζει. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας τον Δημήτρη που είναι ιστορία του ελληνικού χάντμπολ», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη στο coppa.gr

Η ανδρική ομάδα της Νέας Ιωνίας αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική και φυσικά μετά από αυτές τις κινήσεις, αλλά και την προσθήκη νεαρών και ταλαντούχων παικτών είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Πηγή : coppa.gr

1 comment

Anonymous said...

Ωραίοι στην ΟΧΕ. Για μια καμία μεταγραφή που έγινε φέτος στην Α1 δεν έχουν γράψει λέξη. Αλλά για την μετακίνηση του Καφφάτου και του Αϊβάζη στη Νέα Ιωνία, που παίζει στη Β Εθνική το έγραψαν. Συγχαρητήρια Παντελή ωραίο το site της ομάδας (ε, της ομοσπονδία ήθελα να πω)

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στα δύο παιδιά, που αποτελούν διαμάντια του χώρου μας