Υπέγραψε στον Φίλιππο ο Δεληγιάννης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπέγραψε στον Φίλιππο ο Δεληγιάννης

Η διοίκηση του Φιλίππου ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του Κώστα Δεληγιάννη, ο οποίος γυρίζει μετά από δύο χρόνια στο Φίλιππο έχοντας κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα με τον Διομήδη Άργους. Με τη μεταγραφή του Δεληγιάννη στον Φίλιππο Βέροιας από τη μια καλύπτεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ανάγκη της ομάδας στην θέση του αριστερόχειρα ίντερ και από την άλλη  ενισχύεται όλο και περισσότερο το αίσθημα της αισιοδοξίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στην φωτογραφία Κώστας Δεληγιάννης υπογράφει το συμβόλαιο με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Γιώργο Μεταξά.

48 comments

Anonymous said...

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ.

Anonymous said...

Να υπογραψει και ο Σανικης και εκλεισε η ομαδα,δεν χρειαζεται κανεναν, ακους, κανεναν.

Anonymous said...

Ενα πίβοτ θέλει και πάει πολύ ψηλά ξανα.
ΦΙΛΙΠΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Anonymous said...

εκλεισε και πιβοτ.

Anonymous said...

ΜΕ ΤΟΝ Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Anonymous said...

Να μιλήσει ο Ταγγίδης με τον Σταύρο.......εμάς βρήκες ????

Anonymous said...

Παιδια μην τρελλαινεστε η ομαδα μεχρι περσι και για χρονια παλευε να μην πεσει μεχρι τελους.Αφηστε τις τετραδες απο τη μια μερα στην αλλη!!Καλη μεταγραφη ο κωστης μεγαλη κινηση αν γινει τελικα του σανικη αλλα απο εκει και περα εχουμε ακομα παιδια που χρειαζονται πολλη δουλεια και εμπειρια ακομα!!Δεν γιναμε με 2 παικτες η παρι..χαλαρα..

Anonymous said...

Πιβοτ η ομαδα εκλεισε τον χατζογλου.Η μεγαλη επιστροφη ειναι γεγονος

Anonymous said...

Κάνεις λάθος 10:51, χθες βράδυ ήταν στη Βέροια παράγοντας της ΧΑΝΘ με γνωστό Δικηγόρο της Βέροιας και μιλούσαν για το μεγάλο μπαμ.....!!! στο ίδιο μαγαζί και 2 μεγάλοι παράγοντες του Φιλίππου ..... κάτι θα βγεί αυτές τις μέρες.

Anonymous said...

Κάνεις λάθος 10:51, χθες βράδυ ήταν στη Βέροια παράγοντας της ΧΑΝΘ με γνωστό Δικηγόρο της Βέροιας και μιλούσαν για το μεγάλο μπαμ.....!!! στο ίδιο μαγαζί και 2 μεγάλοι παράγοντες του Φιλίππου ..... κάτι θα βγεί αυτές τις μέρες.

Anonymous said...

Εγώ βλέπω μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες...και το βλέπουν οι αναπτυξιακοί του Φιλίππου σχεδόν κάθε βράδυ. Αν αυτή η συγκεκριμένη παρέα που είναι όλοι τουςς εύποροι και παλιοί αθλητές, ζεστάνουν τις μηχανές τους ( καταμετρητές χαρτονομισμάτων ) τότε και πάλι Ευρώπη και τίτλοι !!

Anonymous said...

ΕΙΔΗΣΗ : Το μεσημέρι της Κυριακής στον Αγ Νικόλαο Νάουσας θα γίνει το deal !!!

Anonymous said...

Ποιο μεγαλο μπαμ ρε φιλε;Μεταγραφικο η επενδυτικο;;

Anonymous said...

Στον Διομηδη παντως εγω δεν ειδα να βοηθαει ουσιαστικα ελπιζω στον φιλιππο να φανει

Anonymous said...

11:26 Μετά ή πριν την βάπτιση στον Αγ.Νικόλαο την Κυριακή.

Anonymous said...

Ε καλα εσεις εκει στον διομηδη ειστε και πολυ μεγαλη ομαδα με καμια 10αρια πρωταθληματα,κυπελλα αλλα και κυπελουχοι ευρωπης,κερδισατε το μεγαλειωδες goodys cup εεεεε τσαλεντζ cup ηθελα να πω!Που να σας βοηθησει εσας δεν κανουν τετοιοι παικτες για το διομηδη..κατω απο αντερσον δεν φαινεται σε εσας!!!Αιντε βρε γιδια ε γιδια..

Anonymous said...

Το challenge cup ειναι αυτό που ο πραγματικά μεγάλος Φίλιππος έφτασε στον τελικό πριν το Διομηδη....
Για εμάς εδω στο Άργος η Βέροια και ο Φίλιππος ειναι εδω και χρονια αδελφό σωματείο , ότι και να γράφουν διάφοροι ανεγκέφαλοι κι απο τις δυο πλευρές......
Ο Κώστας έδωσε ότι μπορούσε στο Αργος και σίγουρα αν δεν είχε τραυματισμούς θα ηταν ακόμα καλύτερος.........

Anonymous said...

Πάντως η απουσία του πέρσι...δεν ήταν ο κύριος λόγος που χάσατε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ όπως διαλαλάγατε. Καλός παίχτης αλλά μέχρι εκεί φίλε. Βαρύτιμη μονάδα δεν είναι...και άλλοι είχαν τραυματισμούς.
Καλό πρωτάθλημα να έχουμε.

Anonymous said...

Απουσια δεληγιαννη σε συνδυασμο με την απουσια του μαστορογιαννη μιση χρονια και συν το οτι παιζαμε με μπακλαβαδωτο δεξι ιντερ και μαλιστα τον συγκεκριμενο ηταν φιλε!!!.Να λες ολη την αληθεια και ας μην βολευει!Αλλιως θα το παιρναμε αερα πατερα!Και πες οτι δεν ειναι ετσι..

Anonymous said...

Εσυ 8:22 ξερεις πολυ χαντμπωλ απ´οτι φαινεται βρε ουστττ ασχετε....

Anonymous said...

Γνωστός τυπογράφος και παλιός αθλητής είναι ο μεσολαβητής εύπορων παραγόντων για να δημιουργηθεί και πάλι στη Βέροια η μεγάλη και ένδοξη ομάδα .

Οι δύο γνωστοί δικηγόροι είναι σε αναμονή σήμερα για να πέσουν οι υπογραφές.



Anonymous said...

η βαθμολογια θα ειναι διομιδης -ΠΑΟΚ ντερμπη για της 2 πρωτες θεσης και ΑΕΚ φιλλιπος για την 3ι πιστευο εγω

Anonymous said...

ποιά Αεκ ρε φίλε ! ξόφλησαν αυτοί. Ο βασιλιάς επέστρεψε και πάει για τίτλο.!

Anonymous said...

Καλα ανα αρχισατε απο τωρα τους τιτλους σας βλεπω να εχετε την καταληξη της "μεγαλης" αεκ!!!Με 300 χλμ ταχυτητα μεχρι τον ιανουαριο και μετα αρχισαν να φευγουν οι ροδες μονες τους και να διαλυονται σαν χαρτι!!Οι φεραρι θελουν κεφαλαιο(ειδικο βαρος ομαδας),σερβις(διοικηση),σωστη συντηρηση(προπονητη) και το σημαντικοτερο καυσιμα(λεφτα)!!!!!Χωρις αυτα....αεκ της περσυνης χρονιας!!Που το ποιημα επιανε εκει μεχρι ιανουαριο..μετα αντιος και λογικο ηταν!!!Καλη σας μερα και χαμηλα την μπαλα γιατι ειστε και συμπαθεις!

Anonymous said...

12¨13 Σωστά αυτά που λες...κυρίως περί προπονητή και προπάντων λεφτών αλλά επετρεψε μου να διαφωνήσω στο ειδικό βάρος: Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος. Και δεν είναι μόνο θέμα τίτλων αλλά και κόσμου που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Πόσο μάλλον που η ΑΕΚ είχε περισσότερο κόσμο στα εκτός έδρας παρά στα εντός και για πρώτη φορά έφερε 3000 κόσμο στο γήπεδο στο τελικό στην ελλάδα. Και κάποιοι άλλοι θέλανε να παίξουνε στα κλουβιά. Μην τα ξεχνάς αυτά...όπως επίσης και οι 5 τίτλοι σε 9 χρόνια + 3 χαμένους τελικούς και 3-4 δεύτερες θέσεις είναι σημαντικά επιτεύγματα για τη σύντομη ιστορία της. Κάπως αντοίστιχα και με τον ΠΑΟΚ 3 τίτλους + χαμένοι τελικοί κτλ

Anonymous said...

Σωστά τα λέει ο 12:13 . Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι εδώ στη Βέροια πως δεν χρειάζονται λόγια και μάλιστα πάμε για πρωτάθλημα και μ@@@κιες. Αν ο Τραπενζαλίδης πληρώσει ίσως γίνει ένα βήμα , αν δεν πληρώσει" από εδώ πάνε και οι άλλοι " .
Αν πληρώσει λοιπόν ο Τραπενζαλίδης , ίσως τότε μπορεί να συστρατευτούν οι δυνάμεις παλιού βουλευτή που ενδιαφέρθηκε έμπρακτα με την ομάδα και έχει αξιόλογη ομάδα παραγόντων. Τότε ίσως συστρατευτούν και οι δυνάμεις του γνωστού δικηγόρου που εκτός του ότι είναι εύποροι οικονομικά διαθέτουν και drem team των παραγόντων μιας και στην ίδια ομάδα παραγόντων ανήκουν και αυτοί του Φύκατα.
Οι εποχές του ρομαντισμού και των ονείρων πέρασε, τώρα μιλάνε μόνο όσοι έχουν να πληρώσουν και όσοι μπορούν να θυμηθούν κάποιους μεγάλους παίκτεςες που πέρασαν επί Φύκατα no pay ....no play.
Αν ....αν λοιπόν πληρώσει ο Τραπενζαλίδης κάτι μπορεί να γίνει ......μέχρι τότε να λέμε να σωθεί η ομάδα και τίποτα παραπάνω.

Anonymous said...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Με κορυφαία μεταγραφή αυτή του Αλέξη Αλβανού και πολύ σημαντικές προσθήκες που δίνουν βάθος και βελτιώνουν τη δυναμική της ομάδας, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μία καινούρια ομάδα διατηρώντας παράλληλα τον βασικό κορμό του. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ αναμένεται να είναι ένας ξένος που θα δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις σε άμυνα και επίθεση για να είναι ο ΠΑΟΚ πληρέστατος.

Κατά τ` άλλα ο πρωταθλητής Διομήδης αποδυναμώθηκε σημαντικά με τη φυγή των Μαραγκού, Ζαραβίνα (σταμάτησε), Δεληγιάννη και Τάσκοβιτς, η ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή υπερδύναμη του καλοκαιριού, ο Δούκας χάνει σε δυναμική καθώς φημολογείται ότι σταματούν οι Μουντζουρίδης, Γκέρτσος, ενώ αποχώρησε και ο Γεωργιάδης. Αναφορικά με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, πολλά θα εξαρτηθούν από την ποιότητα των ξένων που θα πάρει. Σε καλό δρόμο είναι ο Φίλιππος Βέροιας, που εκτός του Δεληγιάννη αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τη μεταγραφή του Γρηγόρη Σανίκη και ενός ξένου πίβοτ. Σε κάθε περίπτωση, οι ισορροπίες μπορούν να αλλάξουν μόνο με τις μεταγραφές των ξένων παικτών πλέον, ώστε να οριστικοποιηθούν τα ρόστερ των ομάδων,

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν επισημοποιηθεί ως τώρα:
Διομήδης Άργους
Ήρθαν: Κυπραίος (ΓΑΣ Κιλκίς), Σιμιτσής (ΧΑΝΘ), Σιαματάς (Γιαννιτσά)
Έφυγαν: Μαραγκός (Esmgo), Ζαραβίνας (σταμάτησε), Τάσκοβιτς (Διναμό Βουκουρεστίου), Κεδέρης (ΔΙΚΕΑΣ), Δεληγιάννης (Φίλιππος Βέροιας), Κουτρουμπής (Πανελλήνιος), Χειβιδόπουλος (Πανελλήνιος)

ΑΕΚ
Ήρθαν: Ξηρός (Πανελλήνιος), Κατσίκης (Καματερό), Φίλιππας (ακαδημίες), Κολιούλης (Ποσειδών Λουτρακίου), Χρ. Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ)
Έφυγαν: Αλβανός (ΠΑΟΚ), Ράκσεβιτς (Κοστάντζα), Παπαδιονυσίου (Ποσειδών Λουτρακίου), Σανίκης, Οικονόμου (Ποσειδών Λουτρακίου), Καφφάτος (σταμάτησε), Σύγγαρης (Δούκας), Τσακνής (ΔΙΚΕΑΣ), Ζούγιοβιτς, Χερουβείμ (Ποσειδών Λουτρακίου), Κουμαραδέλης.

Δούκας
Ήρθαν: Σύγγαρης (ΑΕΚ)
Έφυγαν: Γκέρτσος (ΔΙΚΕΑΣ), Γεωργιάδης

Ποσειδών Λουτρακίου
Ήρθαν: Οικονόμου (ΑΕΚ), Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Χερουβείμ (ΑΕΚ), Τοκατζόγλου (Κιλκίς)
Έφυγαν: Τσικογιαννόπουλος, Σκρόμπιτς, Άντρεγιτς

ΠΑΟΚ
Ήρθαν: Αλβανός (ΑΕΚ), Μπουκοβίνας (ΧΑΝΘ), Β. Κεσίδης (ΧΑΝΘ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Ιωαννίδης (Φοίβος), Τσαναξίδης (Αρίων Πτολεμαΐδας), Παπακοσμάς (Αρίων Πτολεμαΐδας), Αραμπατζής (Αστέρας Αλεξανδρούπολης), Τσαμουρίδης (ΑΟ Κοζάνης).
Έφυγαν: Βότσης (Φοίβος), Ορφανουδάκης (ΧΑΝΘ), Πίτσιος (Φοίβος), Σεβαστίδης (Πυλαία), Τρουμπέτας, Παπαδόπουλος (ΑΕΚ)

ΓΑΣ Κιλκίς
Ήρθαν: Τάτσης (Φοίβος), Κοτανίδης (Αερωπός)
Έφυγαν: Κυπραίος (Διομήδης), Παρασκευαΐδης (Φοίβος), Τοκατζόγλου (Ποσειδών Λουτρακίου), Τζιόκας, Π. Παπαδόπουλος

Φοίβος Συκεων
Ήρθαν: Βότσης, Πίτσιος (ΠΑΟΚ), Σεϊρεκίδης (ΧΑΝΘ), Καράγγελος (Θερμαϊκός), Παρασκευαΐδης (Κιλκίς)
Έφυγαν: Τάτσης (Κιλκίς), Ιωαννίδης (ΠΑΟΚ), Ανδρεαδάκης (Δίας), Λιόλιος (Άρης), Παρπούλας (Αμύνταιο)

Φίλιππος Βέροιας
Ήρθαν: Δεληγιάννης (Διομήδης), Τριανταφυλλίδης (Ζαφειράκης), Ψωμιάδης (Ζαφειράκης)
Έφυγαν: Δέλλιος (Αερωπός), Χατζηγεωργίου (Αερωπός), Κωστακίδης (ΠΑΟΚ), Τσιρογιάννης Καλλιθέα.

ΧΑΝΘ
Ήρθαν: Κουτσικόπουλος (Φαίακας), Ορφανουδάκης (ΠΑΟΚ), Πλατής (Μίλων Γιαννιτσών), Μαυρόπουλος (Αερωπός), Παπαχρήστου (Αμύντας)
Έφυγαν: Κεσίδης (ΠΑΟΚ), Μπουκοβίνας (ΠΑΟΚ), Σιμιτσής (Διομήδης), Σεϊρεκίδης (Φοίβος)

Αναγέννηση Βύρωνα
Ήρθαν: -
Έφυγαν: Χάλαρης (ΔΙΚΕΑΣ), Χατζόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου

ΔΙΚΕΑΣ
Ήρθαν: Γκέρτσος (Δούκας), Τσακνής (ΑΕΚ), Χάλαρης (Αναγέννηση Βύρωνα), Κεδέρης (Διομήδης)
Έφυγαν: -

Δράμα 1986
Ήρθαν: Αντριέφσκι (ARDΝτισελντορφ), Ιακωβίδης (Αγριά βόλου), Κουρουτζίδης
Έφυγαν: Σάββας (Άιντραχτ Χιντελσχάιμ), Ιωαννίδης
ΑποPAOK24

Anonymous said...

Τα φαβορί για το Πρωταθλημα είναι ΔΙΟΜΗΔΗΣ και ΠΑΟΚ .
Ο ΠΑΟΚ γιατί ενισχύθηκε σημαντικά κυρίως με τη προσθήκη του Αλβανού και δευτερευόντως με την απόκτηση του Μπουκοβινα του Κεσίδη και των άλλων. Προϋποθεση φυσικά ειναι η απόκτηση και ξένου παίκτη.
Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ έχασε τον Ζαραβινα τον Μαραγκο τον Τασκοβιτς και τον Δεληγιαννη αλλά κράτησε τον υπόλοιπο κορμό και πήρε Κυπραίο και Σημιτζη στην θέση του Δεληγιαννη και του Ζάρα ενώ έκλεισε και ξένο Περιφερειακό (Σέρβο ) και συζητάει και με δεύτερο. Στα Πιβοτ μπορεί να έχασε τον Μαραγκο αλλά έχει ενα απο τα καλύτερα δίδυμα στην θέση με Μεγαλοκονομου και Ανανιαδη , ενώ μπορεί να καλύψει με επιτυχία κι ο Μαστορογιάννης
Μετά για τις θέσεις 3-6 ΑΕΚ, Λουτρακι , Φίλιππος , Δουκας ειναι οι επικρατέστεροι.

Anonymous said...

3:55 θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτα που λες αλλα θα σου πω οτι στο χαντμπολ υπαρχουν 2 ομαδες που εχουν "βαρια φανελα" εως ασηκωτη και που ακομη και αν καουν θα αναγεννηθουν απο τις σταχτες τους ως φοινικες!!Φιλιππος και Ιωνικος..αν η αεκ εφερε 3 χιλιαδες 1 φορα σε εναν τελικο οι 2 αυτες ομαδες εχουν τη δυνατοτητα με την στοιχειωδη υποδομη να γεμιζουν συνεχως τα γηπεδα τους!!Στη βεροια κινειται μια ολοκληρη κοινωνια γυρω απο την ομαδα που ανα πασα στιγμη δινει το παρων,πραγμα που ισχυει και για ν.φιλαδελφεια..παοκ και αεκ χαντμπολ θα επισκιαζονται παντα απο τα "μεγαλα"αθληματα,μπαλα,μπασκετ και θα ερχονται μονιμως τριτοτεταρτοι και καταϊδρωμενοι.Αυτο λεγεται παραδοση και κανει ολη την διαφορα φιλε..

Anonymous said...

η ΑΕΚ αν κρατησει καρυπιδη που ακουγεντε εντονα τοτε κατα την γνωμη μου περναει στα play off

Anonymous said...

Πάντως οι φήμες στην Βεροια λένε πως ο γνωστός φρουτεμπορας που το μικρό του όνομα είναι Νίκος υποσχέθηκε να καλύψει μαζί με τον φίλο του Γιάννη γνωστό κρεατεμπορα όλο το μπατζετ της ομάδας του Φιλίππου αν μέχρι τα Χριστούγεννα η ομάδα είναι στην τετράδα και μετά να ενισχύσουν με δυο ξένους βουνά το ρόστερ ώστε τον Μάιο ο Φιλιππος να πάρει πρωτάθλημα.

Anonymous said...

Και εγώ το πιστεύω 3:58 μ.μ. Οκτώ ομάδες περνάνε άλλωστε φέτος στα play-offs. Τι στο καλό, μέσα στους οκτώ θα είναι...

Anonymous said...

Oνειρα καλοκαιρινηs νυκτοs ειναι το πρωταθλημα φετοs ...
Τι εννοω καθηστε να ξεκινησει και βλεπουμε!!!!!

Anonymous said...

Καλα 4:20 αν εννοεις αυτους που καταλαβαμε τοτε τα βρηκατε τα λεφτα σας!!!Οι συγκεκριμενοι νερο στον αγιο τους δεν δινουν οχι λεφτα στον φιλιππο!!!Μην παραμυθιαζετε τον κοσμο και πιστευει πραγματα τα οποια δεν προκειται να γινουν ποτε!!Εσεις θα χασετε!!

Anonymous said...

Ο καρυπιδης αν ξανακανει το λαθος και μεινει στην αεκ τον βλεπω του χρονου να πουλαει λουκουμαδες στην κατερινοσκαλα για να ζησει!!!Καρυπιδη φυγε οσο ειναι καιρος και μην τρως παλι παραμυθι,θα σε πληρωσουν 2-3 μηνες και μετα λογω κακης χρονιας,γιατι φετος θα εισαι ο φτωχος,δεν θα παρεις δεκαρα και εκτος αυτου θα ντρεπεσαι και να τα ζητησεις!!!!!!!Κατσε σπιτι σου και μην τρως προλογο φθηνο ρεεεε!!!!

Anonymous said...

Σωστά τα λέει ο 4:20 , αν ειδικά αυτός που ασχολείται με τα χοιρινά κάνει πως τα βάζει , τότε θα αλλάξει ο χάρτης του αθλήματος διότι υπάρχουν πολλές διασυνδέσεις στις αγορές της Πολωνίας και Ρωσίας και ο Φίλιππος θα ενισχυθεί σημαντικά.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην τον αφήνει να τα χώσει ο γνωστός δικηγόρος αλλά νομίζω πως ο Κουρούμπας θα βάλει το χέρι του και θα πάνε όλα καλά.

Anonymous said...

και τα παιδια απ τις υποδομές τί θα κάνουν ? πότε θα παίξουν ?

Anonymous said...

μαλλον τα παιδια απο τις υποδομες δεν ειναι ετοιμα ή δεν αξιζουν κατα τους προπονητες του Φιλλιπου. για αυτο θελουν να αλλαξουν ολη την ομαδα.Αλλα, αν δεν αξιζουν ισως πρεπει να κοιταξουν τους προπονητες των υποδομων να αλλαξουν. για να στηθει μια καλη αντρικη ομαδα ξεκινας απο τις υποδομες και φτιαχνεις παικτες και δεν ενδιαφερεσαι για τα αποτελεσματα των ηλικιακων.αυτο ειναι για ολες τις ομαδες και οχι μονο για τον Φιλλιπο.

Anonymous said...

Μαλον προσπαθουν να πείσουν και τα αδέλφια που έχουν μεγάλη επιχείρηση τροφοδοσίας ξενοδοχείων και μάλιστα ο ένας από αυτούς είχε τα βαφτίσια την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο .Αν τα καταφέρουν και τους πείσουν να επενδύσουν στον Φίλιππο παρέα με τον φρουτεμπορα και τον κρεατεμπορα καθώς επίσης κ με τον γνωστό δικηγόρο τότε θα γίνουν πράγματα απίστευτα για το Ελληνικό Χαντμπολ !!!!

Anonymous said...

Ο Καρυπίδης πάει Φίλιππο σε λέω......

Anonymous said...

Η πλάκα γύρω από το όνομα του Φιλίππου δεν βοηθάει καθόλου

Anonymous said...

Συμφωνώ μαζί σου, πλάκα-πλάκα όμως ο Φίλιππος θα έχει καλή ομάδα φέτος και προς το παρόν μόνο με Βεροιώτες παίκτες. Αυτό είναι το μεγαλείο του!!!!!

Anonymous said...

Καλα ενταξει.Βρεθηκε τωρα καποιος και βγαζει ανυποστατες βρωμες για μεγαλοδικηγορους και μεγαλοκρεατεμπορες και πρασινα αλογα!!Ποιος ο λογος ομως για ολη αυτη την παραφιλολογια;;Σιγουρα οχι καλος!!

Anonymous said...

Λοιπον μαγκες ακουστε αυτο που θα σας πω για να μην κανετε τσαμπα ονειρα!Οι παραπανω κυριοι που αναφερει ο συμπαθης κατα τα αλλα φανταζομαι φυτιλακιας,δεν βαζουν τα λεφτα τους ουτε απο την δεξια τσεπη στην αριστερη!!!!!Ποιο πιθανο ειναι να μαθουμε ολοι μας κινεζικα και να τα μιλαμε και αναποδα παρα οι συγκεκριμενοι να βαλουν ευρω στο φιλιππο!!!!Γκεγκε; Αντε καληνυχτα γιατι πηξαμε στη μ@@@@ια σημερα!!

Anonymous said...

Καρυπίδης στον Αρχέλαο θα παίξει !!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Μακαρι!!!!!!

Anonymous said...

Σε λαθος κρεατεμπορα πηγαν.Αλλος ειναι με τα πολλα λεφτα και μαλιστα ειναι και σοβαρος ανθρωπος και εχει και τον κοντο (στο υψος) αλλα γιγαντα στην ψυχη συνεταιρο!!!!

Anonymous said...

Με τους 1996 που ανεβαίνουν στην ανδρική, ο Δούκας θα είναι η έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!