ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Χατζηκωνσταντίνου και Ν. Τσιλιμπάρη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Χατζηκωνσταντίνου και Ν. Τσιλιμπάρη

Δυο ακόμα προσθήκες στο ρόστερ της πραγματοποίησε η ΑΕΚ που ήρθε σε συμφωνία με τον αριστερό εξτρέμ του Διομήδη Νίκο Χατζηκωνσταντίνου και τον τερματοφύλακα του Πανελληνίου Νίκο Τσιλιμπάρη ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τον αδερφό του, που έμεινε στην Ένωση και τον Κότσιρα.

Ο Νίκος Χατζηκωσταντίνου μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ» για την νέα σελίδα στην καριέρα του με τα «κιτρινόμαυρα», για το κίνητρο που έχει για να αγωνιστεί και δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίηση για αυτή την επιλογή του.

«Ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα και δεν θα μπορούσα να επιλέξω κάτι
καλύτερο από την ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα με τον καλύτερο κόσμο. Είμαι έτοιμος για να κολυμπήσω στα …βαθιά και να βοηθήσω την «Ένωση» στην επίτευξη των στόχων της», τόνισε αρχικά ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε, για το αν έχει άγχος, ο Χατζηκωσταντίνου απάντησε: «Δεν υπάρχει άγχος. Αντίθετα έχω ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψω και είμαι αποφασισμένος για να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί. Έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως φέτος η ΑΕΚ θα στηριχτεί περισσότερο στα νέα παιδιά. Μίλησα και με τον προπονητή, μου είπε κάποια πράγματα και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόκληση. Ακόμα δεν γνωρίζω ακριβώς τι στόχους θα θέσουμε αλλά σίγουρα δεν με τρομάζει ο πρωταθλητισμός. Έχω υπάρξει σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, γνωρίζω καλά την νοοτροπία και τον τρόπο δουλειάς και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ΑΕΚ είτε πάει ξανά για πρωτάθλημα είτε για μια σταθερή πορεία».

Τέλος, ο νέος δεξιός εξτρέμ της Ένωσης έδειξε πως εκτιμάει τους συμπαίκτες του, την ομάδα και τον κόσμο της ΑΕΚ : «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι σε μια ομάδα με συμπαίκτες όπως ο Μπακαούκας, Τσαούσης, ο Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά. Μακάρι να έχουμε μια καλή σεζόν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Πηγή: www.enwsi.gr

6 comments

Anonymous said...

σαν να λεμε δηλαδη απο το κακο στο χειροτερο!!!!!!!

Anonymous said...

Δηλαδή,δεν μας αρέσει τίποτε;πως θ ανανεωθεί δηλαδή το αθλητικό προσωπικό;Αν δεν ξεκινήσουν νεότεροι αθλητές,αν δεν αλλάξει η νοοτροποία,των παραγόντων,αν δεν ενισχυθούν οικονομικά οι ομάδες,πως θα έχουμε,συνέχεια και ελπίδα για κάτι καλύτερο,στο άθλημα;Σ' αυτή την τόσο κακή συκγκυρία για την Α.Ε.Κ,εγώ χαίρομαι που συνεχίζουν να προσπαθούν κάποιοι,να κρατήσουν την ομάδα και ν'αναδείξουν νέους αθλητές.Επίσης συγχαίρω και τα νέα παιδιά,για το θάρρος και το κουράγιο τους και εύχομαι να έχουν μια καλή αθλητική χρονιά.Μακάρι να γίνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα,μακάρι, ν'αξιοποιήσουν τις όποιες ικανότητες έχουν,δίπλα στους υπόλοιπους έμπειρους αθλητές και να προχωρήσουν,στο δύσκολο δρόμο του Πρωταθλητισμού.Μακάρι η Α.Ε.Κ. μας να κρατηθεί γερή καιδυνατή,να μας δίνει χαρές και νίκες.Εσύ 4.10 καλό δε χρωστάς να πεις,φαίνεται πως γεννήθηκες πρωταθλητής,και από κούνια έδειξες το ταλέντο σου.

Anonymous said...

φίλε 9:25 ειλικρινά έχω την εξής απορία.
Πως γίνεται να δηλώνεις ΑΕΚΤΖΗΣ και να υποστηρίζεις αυτούς που σου κατέστρεψαν την ομάδα; Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις σε αλλαγή νοοτροπίας των παραγόντων όπως είπες αλλά να την περιμένεις από τα ίδια τα πρόσωπα που χρεοκόπησαν την ομάδα σου;
Πως είναι δυνατόν να περιμένεις ανάδειξη νέων αθλητών όταν δεν μπορείς να συμπληρώσεις 16άδα και οι νέοι αθλητές σου είναι τρίτες και τέταρτες επιλογές πολύ μικρότερων ομάδων; Έχεις καταλάβει ότι η ΑΕΚ δεν έχει πλέον παίκτες που να μπορούν να αναδειχθούν;
Έχεις καταλάβει πόσο λίγος είναι o προπονητής σου; Διάβασες τις τελευταίες του δηλώσεις όπου κατηγορεί τους νεαρούς αθλητές που έφυγαν από την ΑΕΚ ενώ ο ίδιος ήταν από τους πρώτους που ψάχτηκε να φύγει (συζητήσεις με ΔΙΚΕΑ);
Έχεις καταλάβει ότι έχεις μια διοίκηση που σε επίσημες δηλώσεις έχει ξεκαθαρίσει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την ύπαρξη ομάδας handball;
Η ΑΕΚ φίλε μου κάποτε ήταν ΙΔΕΑ αλλά τα τελευταία χρόνια με τους "Μαρινάκηδες" που μαζεύτηκαν στη διοίκηση κοντεύει να γίνει Ολυμπιακός Νέας Φιλαδέλφειας. Επειδή λοιπόν δεν γουστάρω να είμαι ολυμπιακός γι' αυτό δεν δηλώνω πλέον ΑΕΚΤΖΗΣ.

Αυτά από κάποιον παλιό πρώην ΑΕΚΤΖΗ.

Anonymous said...

Αντε χαζου βλακα που θα δηλωσεισ πρωην Αεκτζησ,,,,Στα τσακιδια να πασ

Anonymous said...

1:02 100% σωστός.όσοι αεκτζηδες ονειρεύεστε σωσίες τύπου τίγρη είστε ίδιοι με τους γαύρους

Anonymous said...

Αγαπητέ 1.02,μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.ουδέποτε εννόησα ότι δεν υπάρχουν ευθύνες,σ' όλο το φάσμα,των συμετεχόντων και δεν είχα την πρόθεση να καλύψω κανένα.Όμως όταν βλέπω κάτι να κινήται έστω και στο επίπεδο μόνο των αθλητών,συνεχίζω να ελπίζω,λέω τουλάχιστον ας κρατηθεί η ομάδα και βλέπουμε.Θέλω πάντα να δίνονται ευκαιρίες στους νέους γιατί αυτοί είναι η μόνη ελπίδα.Ας δοκιμαστούν πρώτα και μετά θα εξάγουμε συμπεράσματα.Είναι σφάλμα μέγα να προκρίνουμε νέους που για τον ένα ή τον άλλο λόγο θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και αποκλείωνται επειδή δεν έτυχαν προβολής ή έπεσαν σε κακές οικονομικές συγκυρίες.Συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά άλλα θέματα που αναφέρεις αλλά επειδή η Α.Ε.Κ. δεν είναι πολιτικό κόμμα για να το υποστηρίζουμε ανάλογα με την προσφορά και τη δράση του μα είναι μια ιδέα,όπως πολύ καλά λες,αν την πιστεύουμε,θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίζουμε να την υποστηρίζουμε.Απλά πρέπει να διαχωρίσουμε τους υπεύθυνους για την κατάστασή της και να τους αποδόσουμε ευθύνες, με σκοπό την προσπάθεια για θετικές αλλαγές.Εγώ ήμουν,είμαι και θα είμαι Α.Ε.Κ.,πιστός και σ΄αυτήν την ιδέα,όπως είμαι πιστός και σ' άλλες ιδέες που έχουν κακοποιηθεί και πολεμηθεί,από διάφορα αισχρά συμφέροντα.Δηλώνω ιδεολόγος και είμαι περήφανος γι αυτό.Καταννοώ την απογοήτευσή σου και δεν σε κακίζω.