Στη Γαλλία για συμμετοχή σε τουρνουά η Ορμή Λούξ Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Γαλλία για συμμετοχή σε τουρνουά η Ορμή Λούξ Πάτρας

Για τη Γαλλία αναχωρεί την Τρίτη, 26 Αυγούστου, η ομάδα της Ορμής Λουξ, για να λάβει μέρος στο ετήσιο διεθνές τουρνουά της πόλης του Le Pouzin, στην περιοχή της Αρδεννών. Μετά από ενέργειες του φίλου της ομάδας, κ. Αστέριου Φεύγα, η γαλλική ομάδα προσκάλεσε την Ορμή Λουξ να αγωνιστεί στο 8ο Τουρνουά Anais Garat/ Bernard Ritter, στο οποίο μετέχουν επίσης οι ομάδες, H.C. ZELEZNICAR INDIJA (Α1 Σερβίας), BURG DE PEAGE (Α2 Γαλλίας) και LE POUZIN (N1 Γαλλίας).
Οι αγώνες θα πραγμαποτποιηθούν στις πόλεις Pirvas και Le Pouzin στις 29-30-31 Αυγούστου. Στο τουρνουά Anais Garat/ Bernard Ritter μετέχουν άλλες 6 γαλλικές ομάδες τοπικών κατηγοριών.
Ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Στογιάνοβιτς, δηλώνει ικανοποιημένος από τη μέχρι σήμερα προετοιμασία και θεωρεί ότι η συμμετοχή σε ένα τέτοιο τουρνουά μόνο οφέλη μπορεί να έχει. Στην προπόνηση της Δευτέρας θα επιλέξει τις 14 αθλήτριες που θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Γαλλία.
Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε σχετικά: « Όταν έγινε αυτή η πρόσκληση
από τον Αστέριο Φεύγα, θεώρησα ότι θα ήταν πολύ τιμητικό για την ομάδα μας να καταφέρει να λάβει μέρος σε ένα διεθνές τουρνουά στη Γαλλία. Είναι η πρώτη φορά που μας προσκαλούν σε μία χώρα όπου το handball είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ακόμα και στις μικρές κατηγορίες. Ακόμα και οι ομάδες 4ης - 5ης κατηγορίας έχουν στο δυναμικό τους ξένες αθλήτριες. Χάρη στη πολύ μεγάλη βοήθεια των βασικών χορηγών της ομάδας και κυρίως της χορηγού εταιρείας COFFEE ISLAND και του κ. Βαγγέλη Λιόλιου προσωπικά, είναι δυνατή η πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω τις κυρίες Μαρία κ Δώρα Φιλοπούλου της χορηγού εταιρείας SUPERFAST FERRIES, ενώ ειδική μνεία πρέπει να κάνω στην εταιρεία ΜΑΧΡΩ των αδερφών Διονύση κ Γιώργου Αντωνόπουλου, καθώς και στην εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ του κ. Ευστρατιάδη. Θεωρώ ότι η συμμετοχή της ομάδας μας σε ένα τουρνουά στη Γαλλία προβάλει την πόλη μας και δίνει πόντους στο ελληνικό γυναικείο handball. Στην αποστολή της ομάδας μας μετέχουν 20 συνολικά άτομα».

No comments