Μπαλαμός: «Ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπαλαμός: «Ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι»

Τη φανέλα του Φοίβου θα φορέσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Μπαλαμός. Ο 30χρονος περιφερεακός ήταν ο 4ος σκόρερ του Φοίβου στο περσινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 56 γκολ σε 20 αγώνες. «Μετά την  περσινή χρονιά, αλλά και το παλαιότερο πέρασμά μου από τον Φοίβο, ήταν απόφαση λίγων λεπτών για εμένα να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Το πολύ καλό κλίμα και οι συνθήκες που επικρατούν εδώ δεν μου άφησαν το περιθώριο να σκεφτώ άλλη επιλογή», τόνισε ο Δημήτρης Μπαλαμός αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας.

Για τους στόχους του Φοίβου ο έμπειρος ίντερ σχολίασε ότι «η περσινή χρονιά είχε κομβική σημασία,
τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Φέτος ο Φοίβος ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στο τμήμα, οι μεταγραφές που έγιναν δείχνουν ότι ο Φοίβος έχει αλλάξει επίπεδο και πλέον ήρθε η ώρα να μπει στο κλαμπ των δυνατών ομάδων της Α1 και να έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι ο Φοίβος ξεκινάει με δύο εκτός έδρας αγώνες, ο Μπαλαμός είπε ότι «δεν μου λέει κάτι αυτό. Πέρσι ξεκινήσαμε με δύο αγώνες εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα παίζουν όλοι με όλους, το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς καλά προετοιμασμένοι και να νιώθουμε έτοιμοι».

Για τον ανταγωνισμό στην περιφέρεια του Φοίβου με τους Αποστολίδη, Βότση, Μέτση και Σεϊρεκίδη, ο Δημήτρης Μπαλαμός τόνισε ότι «αυτό είναι ευτύχημα. Πέρσι είχαμε μεγάλη έλλειψη και μας έλειψαν οι ανάσες. Φέτος ο Φοίβος είναι πλήρης στην περιφέρεια και πλέον η ομάδα -μέσω του υγιούς ανταγωνισμού που θα υπάρχει- θα μπορεί να πάρει το 100% από κάθε παίκτη». 

No comments