Σαράφης: "Προσπάθησαν να μου φορτώσουν όλα τα στραβά" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαράφης: "Προσπάθησαν να μου φορτώσουν όλα τα στραβά"

Του Αντώνη Χατζηκυριακίδη
Ο Κύρος Σαράφης απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Φιλίππου στην μέση της χρονιάς, όταν η διοίκηση του συλλόγου έκρινε ότι έπρεπε να προχωρήσει σε αλλαγές για να μην χάσει η ομάδα του τρένο της παραμονής. Τότε ο Σαράφης επέλεξε να μην πει τίποτα για να μην δημιουργηθεί θέμα στην ομάδα ωστόσο τώρα νιώθοντας ότι τότε προσπάθησαν να του φορτώσουν όλες τις ευθύνες, έλυσε την σιωπή του και είπε κάποια πράγματα.

«Δεν έφταιγα εγώ για όλα. Κάποιοι προσπάθησαν να φορτώσουν το κάθε στραβό σε μένα και η διοίκηση τους άκουσε. Εμένα δεν με έφεραν τους παίκτες που ζήτησα γιατί δεν είχαν 600 ευρώ ενώ
μετά που έφυγα έκαναν μεταγραφή. Ο Τραπεζανλίδης δεν πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει . Άκουσε αυτούς που έλεγαν διώξτον. Άκουσε αυτούς που έχουν όφελος από τον Φίλιππο. Όταν είσαι διοίκηση πρέπει να ξέρεις να διοικείς » τόνισε ο Σαράφης.

Μιλώντας για το διάστημα που ήταν στον πάγκο την σεζόν που πέρασε τόνισε ότι μεταγραφικά δεν ενισχύθηκε η ομάδα. «Κάποια στιγμή επιλέξαμε έναν ξένο ο οποίος αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Και αυτή την αποτυχία σε εμένα την φόρτωσαν. Με τα χρήματα όμως που διαθέταμε δεν μπορούσε να βρούμε τίποτα καλύτερο» υπογράμμισε ο Κύρος Σαράφης. Επίσης είπε ότι στην προπόνηση δεν είχε όλους τους παίκτες ενώ οικονομικά υπήρχαν πολλά ζητήματα. «Αν δεν ήταν ο Νούλας ούτε νερά δεν θα είχαμε» είπε ο Σαράφης ο οποίος δηλώνει ότι παραμένει απλήρωτος από τον Φίλιππο.

Μιλώντας για το πώς φτάσαμε στην απομάκρυνσή του, ο Σαράφης είπε ότι δέχθηκε πόλεμο στο παρασκήνιο από ανθρώπους του χάντμπολ και δη προπονητές της Βέροιας. «Δέχθηκα πόλεμο από αυτούς που δεν ήθελαν να αναλάβουν πριν από εμένα την ομάδα. Έλεγαν σιγά τον παίκτη για Παπαδόπουλο και Μπαντή. Αν μπορούν ας παίξουν χωρίς αυτούς. Δυστυχώς κάποιοι ζουν από τον Φίλιππο και κάποιοι ζουν για την Φίλιππο. Το χάντμπολ νέμεται από τυπάκους που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την απόσπαση τους» σημείωσε ο κ. Σαράφης και πρόσθεσε: «Ο Φίλιππος για να πάει μπροστά χρειάζεται συσπείρωση, δουλειά και να απομακρυνθούν τα καρκινώματα».

Πηγή: www.pliroforiodotis.gr

12 comments

Anonymous said...

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν

Anonymous said...

άσε μασ ρε Σαράφη!

Anonymous said...

Σαράφη φαντάσματα βλέπεις.

Anonymous said...

Τελικά στην Βέροια υπάρχει και κάποιος που δεν κοιμάται ,δεν βολεύεται και μιλά ξεκάθαρα,αποτέλεσμα, θα τον φάνε οι ίδιοι οι συμπολίτες του.Ελλαδα.

Anonymous said...



Επαφές με τον Γρηγόρη Σανίκη έχει ξεκινήσει ο Φίλιππος. Η ομάδα της Βέροιας έχει βάλει στο στόχαστρο τον έμπειρο άσο της ΑΕΚ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Ο Σανίκης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά στον Φίλιππο, αφού θέλει να θέλει να επιστρέψει κοντά στην οικογένεια του στην Βέροια, αλλά παράλληλα σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα, όπου και ξεκίνησε το χάντμπολ.

Anonymous said...

Eλα πες τωρα αληθεια πλακα κανεις;

Anonymous said...

Καθολου!!Μπορει να εχει κλεισει ηδη φιλε..

Anonymous said...

Απο την αθηνα εφυγε σιγουρα παντως!Μετακομισε προσφατως εμαθα οποτε την εκανε προφανως..αρα ουτε καπου αλλου εντος λεκανοπεδιου.Λες να παει και αυτος παοκ;;;Τη γα.....σαμε..

Anonymous said...

Αποκλειεται φιλε γυριζει φιλιππο να οργανωσει κατασταση..θα γινει δουλεια παλι εκει με τον καιρο ηδη εχουν κινητοποιηθει πολλοι με την επανοδο του.κλεινει και δελληγιαννης τις επομενες μερες μαλλον

Anonymous said...

παπάκια και παπαγαλάκια .....

Anonymous said...

Για τον αποσπασμένο και βολεμένο από την Τζοβάρα μιλάει ο Σαράφης και λίγα λέει !!!!!!

Anonymous said...

Ποιοι πήραν απόσπαση φέτος θα ενημερωθούμε;
Ο προπονητής του Φιλίππου σίγουρα !!!!