Φοίβος: Μένει και ο Καφαντάρης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φοίβος: Μένει και ο Καφαντάρης

Παίκτης του Φοίβου θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Καφαντάρης, ενισχύοντας έτσι την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Ο Κώστας Καφαντάρης γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1992, έχει ύψος 1,98μ. και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 18 αγώνες με τη φανέλα του Φοίβου.

«Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φοίβο ήταν ένα τυπικό θέμα από την πλευρά μου, ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Πέρσι, στην πρώτη μου χρονιά και ενώ προερχόμουν από ένα τραυματισμό,
η ομάδα με αγκάλιασε και το κλίμα ήταν πολύ καλό. Αυτό με βοήθησε να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γινόταν», σχολίασε ο αριστερόχειρας ίντερ. Αναφορικά με τη νέα σεζόν ο Καφαντάρης σχολίασε ότι «θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Είναι προσωπικός στόχος να παίζει η ομάδα με αριστερόχειρα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να ξεμπερδέψουμε γρήγορα με την παραμονή και να προχωρήσουμε στην κατάκτηση μίας καλύτερης θέσης σε σχέση με πέρσι. Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία της ομάδας, να κάνει σταθερά βήματα προόδου».

No comments